Appartement te koop in Merelbeke met 2 slaapkamers

BEPCB
81
89
2
1
Omschrijving

Lichtrijk 2-slaapkamerappartement met zicht op het groen in Merelbeke

Dit prachtig gerenoveerde 2-slaapkamerappartement in het hart van Merelbeke, biedt een unieke combinatie van rust, groen en een centrale ligging. Dankzij de renovatie van 2015 en recente verbeteringen is dit een instapklare woning die comfort biedt in een groene omgeving.

Wonen in het groen met veel lichtinval
Het appartement ligt aan de rustige achterzijde van het gebouw, waardoor je volop kunt genieten van een prachtig uitzicht op de natuur. Met een bewoonbare oppervlakte van 81 m² en grote ramen, die vervangen zijn door hoogrendementsglas, stroomt er volop natuurlijk licht binnen. Dit zorgt voor een aangename, lichtrijke leefruimte in een groene en serene omgeving, ondanks de centrale ligging.

Ruim en praktisch ingedeeld
Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarvan één momenteel gebruikt wordt als bureau. De hoofdslaapkamer biedt veel comfort, en de tweede kamer kan flexibel worden ingezet als slaapkamer of werkruimte. De badkamer is volledig vernieuwd in 2015.

Zonnig terras en gemeenschappelijke tuin
Aan de achterzijde van het appartement vind je een zonnig, zuidgericht terras met een prachtig zicht op de groene omgeving. Dit terras biedt een ideale plek om te ontspannen en van de natuur te genieten. Daarnaast is er een gemeenschappelijke achtertuin waar de bewoners gebruik van kunnen maken, een extra troef voor wie van het buitenleven houdt.

Centrale ligging in een groene omgeving
Hoewel het appartement omringd is door groen, is de ligging zeer centraal. Te voet bereik je in een oogwenk tal van voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, het zwembad, de sporthal, het nieuwe Cultuurhuis, de bibliotheek, etc. Ook het prachtige natuurgebied De Scheldemeersen is vlakbij. Gent is vlot bereikbaar met zowel de fiets als het openbaar vervoer en het station van Merelbeke is gelegen op slechts 3,5 km van het appartement wat zorgt voor een uitstekende verbinding naar andere steden.

Ondergrondse parking en extra opslagruimte
Dit appartement wordt verkocht met een ondergrondse autostaanplaats, verplicht aan te kopen voor €15.000. Er is ook een handige fietsenstalling en opbergruimte aanwezig, waardoor je volop kunt genieten van extra gemak en comfort.

Plan snel een bezoek via Casteels Vastgoed en ontdek dit prachtige appartement, gelegen in het groen met een lichtrijke leefruimte!

**
Garage verplicht aan te kopen aan 15.000 EUR
Stedenbouw in aanvraag

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
2.798 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
81 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
89 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuidoost

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
187
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240102-0003390231-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Hundelgemsesteenweg 586 15, 9820 Merelbeke
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast