Apartment for sale in Merelbeke with 2 bedrooms

BEPCB
81
89
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit prachtig gerenoveerde 2-slaapkamerappartement in het hart van Merelbeke, biedt een unieke combinatie van rust, groen en een centrale ligging. Dankzij de renovatie van 2015 en recente verbeteringen is dit een instapklare woning die comfort biedt in een groene omgeving.

Wonen in het groen met veel lichtinval
Het appartement ligt aan de rustige achterzijde van het gebouw, waardoor je volop kunt genieten van een prachtig uitzicht op de natuur. Met een bewoonbare oppervlakte van 81 m² en grote ramen, die vervangen zijn door hoogrendementsglas, stroomt er volop natuurlijk licht binnen. Dit zorgt voor een aangename, lichtrijke leefruimte in een groene en serene omgeving, ondanks de centrale ligging.

Ruim en praktisch ingedeeld
Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarvan één momenteel gebruikt wordt als bureau. De hoofdslaapkamer biedt veel comfort, en de tweede kamer kan flexibel worden ingezet als slaapkamer of werkruimte. De badkamer is volledig vernieuwd in 2015.

Zonnig terras en gemeenschappelijke tuin
Aan de achterzijde van het appartement vind je een zonnig, zuidgericht terras met een prachtig zicht op de groene omgeving. Dit terras biedt een ideale plek om te ontspannen en van de natuur te genieten. Daarnaast is er een gemeenschappelijke achtertuin waar de bewoners gebruik van kunnen maken, een extra troef voor wie van het buitenleven houdt.

Centrale ligging in een groene omgeving
Hoewel het appartement omringd is door groen, is de ligging zeer centraal. Te voet bereik je in een oogwenk tal van voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, het zwembad, de sporthal, het nieuwe Cultuurhuis, de bibliotheek, etc. Ook het prachtige natuurgebied De Scheldemeersen is vlakbij. Gent is vlot bereikbaar met zowel de fiets als het openbaar vervoer en het station van Merelbeke is gelegen op slechts 3,5 km van het appartement wat zorgt voor een uitstekende verbinding naar andere steden.

Ondergrondse parking en extra opslagruimte
Dit appartement wordt verkocht met een ondergrondse autostaanplaats, verplicht aan te kopen voor €15.000. Er is ook een handige fietsenstalling en opbergruimte aanwezig, waardoor je volop kunt genieten van extra gemak en comfort.

Plan snel een bezoek via Casteels Vastgoed en ontdek dit prachtige appartement, gelegen in het groen met een lichtrijke leefruimte!

**
Garage verplicht aan te kopen aan 15.000 EUR
Stedenbouw in aanvraag

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
2.798 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
81 m²

Terrain

Plot size
89 m²
Most recent urban destination
Residential area
Orientation garden
Southeast

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1

Comfort

Home automation
No
Parlophone
Yes
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
187
EPC label
B
Unique code EPC
20240102-0003390231-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
Location
Hundelgemsesteenweg 586 15, 9820 Merelbeke
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan