Huis te koop in Aalst met 3 slaapkamers

€ 1.375.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
280
22.417
3
1
Omschrijving

Unieke kasteelvilla in parkdomein van 2 ha

Gelegen aan de stadsrand van Aalst, op het einde van een doodlopende dreef, bevindt zich deze stijlvolle kasteelvilla. Dit vastgoed wordt aangeboden inclusief uitgestrekt parkdomein van 2 hectare met weide en vijver naadloos overgaand in de aangrenzende bossen en natuurgebieden.
De woning onderging in 2018 een totaalrenovatie uitgevoerd door een gerenommeerd architectenbureau. Er werd enkel gebruik gemaakt van de meest duurzame materialen en moderne technieken. Het resultaat: een luxueus afgewerkte woning die elegantie en hedendaags wooncomfort uitstraalt.
Het interieur van de woning weerspiegelt een perfecte harmonie tussen de charme van weleer en de luxe van vandaag, waarbij het binneninterieur, meubilair, en accessoires op elegante en charmante wijze zijn geïntegreerd in het excentrieke decor van deze kasteelvilla. 
Op het gelijkvloers bevindt zich een uitnodigende inkomhal met trappenhal, vestiaire en een gastentoilet.  Tevens is er een living met een gezellig salon voorzien van een gashaard, een eetkamer en een kwaliteitsvolle keuken die naadloos overgaat in de orangerie. Deze schitterend ontworpen woon- en leefruimtes zijn georiënteerd om optimaal te genieten van het uitzicht op de achtergelegen bos, tuin en vijver. 
De eerste verdieping omvat een nachthal met toilet en drie slaapkamers, waarvan twee met een eigen badkamer. De derde kamer doet momenteel dienst als kantoorruimte maar kan omgevormd worden tot een extra slaapkamer met ensuite badkamer.
Een perfect geïsoleerd gebouw in combinatie met een geothermische warmtepomp resulteert in een efficiënte EPC-score van 122kWh/m²jaar.
De villa heeft een schitterende parktuin die uitnodigt tot ontspanning en relaxatie. Op het zwevend zonneterras boven de gigantische natuurvijver kan men genieten van de achtergelegen natuurgebieden. Een weide van maar liefst 1 ha biedt bovendien de mogelijkheid om paarden of andere dieren te houden.
Dit is wellicht het meest prestigieuze landgoed van de buurt en biedt een absolute buitenkans voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle, luxueuze kasteelvilla die meteen instapklaar is. De woning verkeert in perfecte staat, en biedt aldus enorme mogelijkheden voor wie graag solitair woont op een prachtig landgoed.

Financieel

Kadastraal inkomen
1.761 €
Kadastrale info
0033/00F000,0033/00F000, 0039/00B000, 0038/00E000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
280 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
22.417 m²
Meest recente bestemming terrein
Parkgebied
Tuin
Ja

Ligging

Afstand tot openbaar vervoer
444 m
Afstand tot school
952 m
Afstand tot winkels
2.592 m

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
22 m²; 18 m²; 77 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
122
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240223-0003153399-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast