Huis te koop in Aalst met 4 slaapkamers

€ 1.175.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
522
1.881
4
2
Omschrijving

Klassevolle luxevilla in landelijke pastorijstijl

Deze stijlvolle villa bevindt zich net buiten de dorpskern van een landelijke gemeente precies tussen Aalst en Dendermonde.

Respect voor rust en privacy wordt verzekerd door de inplanting van het gebouw en de achtergelegen afgesloten tuin op een perceel van bijna 19 are. Openbaar vervoer en winkels zijn op wandelafstand.

Deze kwalitatief hoogstaande woning, in landelijke pastorijstijl, wordt gekenmerkt door de luxueuze afwerking, elegantie en wooncomfort. Binnenafwerking, meubilair en accessoires worden op een elegante en charmante wijze in het stijlvolle decor van dit stijlvolle landhuis ingepast. De landelijke charme van weleer wordt gecombineerd met de luxe van vandaag. Enkel duurzame materialen worden gebruikt. Binnenin geniet je van een zee van ruimte en licht.

De uitnodigende inkomhal omvat een trappenhal, vestiaire, gastentoilet, apart bureau, woonkamer en keuken. Alle woon- en leefkamers werden georiënteerd met zicht op de achtergelegen tuin. Verder bevindt er zich op het gelijkvloers nog een berging en een inpandige garage voor 2 wagens. De eerste verdieping omvat een nachthal met toilet, badkamer, 4 slaapkamers, waaronder de master bedroom met dressing en eigen badkamer. Tevens is er via een vaste trap toegang tot een grote polyvalente en inrichtbare zolderruimte die momenteel dienst doet als stockage. Deze ruimte kan perfect omgevormd worden tot een gigantische 5de slaapkamer of speelruimte.

Een prachtige aangelegde Engelse voor- en achtertuin, met comfortabele zonneterrassen uitgelegd in blauwe hardsteen en klinkers, nodigt uit tot ontspanning en relaxatie met respect voor privacy.

De bewoonbare oppervlakte bedraagt meer dan 500m². De Verwarming is op stookolie. EPC: 178kWh/m².

 Dit is een absolute buitenkans voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle, luxueuze villa die meteen instapklaar is. Dit vastgoed biedt enorme mogelijkheden en verkeert in perfecte staat.

 

Financieel

Kadastraal inkomen
1.931 €
Kadastrale info
0133/00F000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
522 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.881 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Afstand tot openbaar vervoer
45 m
Afstand tot school
508 m

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
51 m²; 27 m²; 24 m²; 36 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
178
EPC-label
B
Unieke code EPC
0003102870-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast