Huis te koop in Aalst met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
180
527
3
2
Omschrijving

Ruime en moderne gezinswoning met tuin en garage

Deze woning is gelegen op een boogscheut van Aalst en op slechts enkele passen van het pittoreske centrum van Moorsel. Winkels, openbaar vervoer en overige zijn allen op wandelafstand.

Bij binnenkomst via de ruime inkomhal met gastentoilet, wordt u verwelkomd in de lichte en ruime leefruimte van 63 m²(!). Dankzij de talrijke ramen geniet u van veel natuurlijk licht. De leefruimte is voldoende ruim en biedt u ook de mogelijkheid om een home office of speelhoek in te richten. De open keuken met toog, is een ideale plek voor gezellige momenten tijdens het koken en biedt een prachtig uitzicht op de zuidwest georiënteerde tuin met aangelegd terras en tuinhuisje. De keuken is volledig uitgerust en heeft een aangrenzende berging.

Op de bovenverdieping bevindt zich de master bedroom met inloopdressing en een open badkamer voorzien van zowel een bad als douche en badkamermeubel. Deze kamer geeft toegang tot het ruime zonneterras. Verder treft u twee slaapkamers met een gedeelde badkamer met douche, extra toilet en bergruimte met aansluiting voor een wasmachine. Alle kamers zijn voorzien van tv-aansluitingen en voldoende stopcontacten.

De onderhoudsvriendelijke tuin met aangelegd terras, laat u de hele dag door genieten van zon en rust. De tuin heeft directe toegang tot de achtergelegen carport met een bijhorende afgesloten bergruimte. Handig voor het stallen van fietsen en toebehoren. Er werd een bezoekersparking gemaakt aan de voorzijde van de woning.

Gebouwd in 2010 / Elektriciteit conform / Gunstig EPC-Label B / CV Aardgas / Dubbel Glas – Aluminium / Regenwaterput / …. Inclusief verduistering, vliegenramen en rolluiken.

De woning valt buiten het beheer van een syndicus. Slechts een beperkte jaarlijkse kost van +/- 25 euro voor onderhoud toegang aan de achterzijde van de woning en wadi. 

Deze woning is instapklaar en perfect voor een gezin dat op zoek is naar comfort, ruimte en een ideale ligging nabij Aalst.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Kadastraal inkomen
845 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
180 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
527 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Dressing
Ja
Aantal badkamers
2

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
192
EPC-label
B
Unieke code EPC
20231210-000306714-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Opwijkse Steenweg 14 A, 9300 Aalst
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast