Huis te koop in Aalst met 5 slaapkamers

EPC-label CEPCC
315
580
5
2
Omschrijving

Statige burgerwoning met 5 slaapkamers, garage en tuin

Langsheen één van de meest toonaangevende lanen van Aalst, treft u deze statige en solide woning naar de hand van architect Walter Van Herreweghe. Ze werd met de grootste zorg en oog voor detail gebouwd en afgewerkt met degelijke materialen. Ze biedt u een zee aan ruimte (+/-  300 m2 excl. zolder/kelder) mét tal van renovatiemogelijkheden, dienstig als gezinswoning maar evengoed voor een vrij beroeper of kangoeroewoning.

CV op Aardgas (2020) / EPC Label C of 285 kWh / Dak vernieuwd (2009) / Betonstructuur / Elektriciteit conform … Asbestveilig en geen renovatieverplichting!

De woning beschikt over een lichtrijke inkomhal met een prachtig uitgewerkte houten trap, die meteen de toon zet voor de rest van het huis. De woonkamer is een echte blikvanger, waar de knappe tuin als het ware naar binnen wordt getrokken door de hoge ramen en een binnentuin. De open haard zorgt voor extra gezelligheid en warmte, perfect voor avonden met familie en vrienden.

De ruime keuken, gelegen aan de voorzijde van het huis, biedt de nodige ruimte voor al uw culinaire avonturen. De inpandige garage is groot genoeg voor een wagen en diverse andere materialen, en biedt een rechtstreekse doorgang naar de tuin, ideaal voor fietsen of tuinafval. Autostaanplaats op eigen terrein, kelder aanwezig.

Op de eerste verdieping vindt u 5 bijzonder ruime slaapkamers (10 tot 24 m²), sommige kamers laten zich eenvoudig opdelen. Eén van de slaapkamers is verbonden aan de badkamer, en een andere slaapkamer beschikt over een aparte dressingruimte. Daarnaast is er op deze verdieping een extra toilet aanwezig.

De zolder is toegankelijk via een uitklapbare zoldertrap en biedt een overvloed aan opslagruimte.

De tuin geeft voldoende privacy aan zijn bewoners. Hier kan je in alle rust genieten of je kinderen een plek bieden om ongestoord te ravotten.

De woning is gelegen in een goed bereikbare omgeving op enkele stappen van de binnenstad. Directe nabijheid van verbindingswegen en E40 maken van deze woning de ideale uitvalsbasis voor elk gezin. Openbaar vervoer in de straat.

Mogelijkheid tot aankoop aan 3 % verkooprechten of 1 % bij een ingrijpende energetische verbouwing, te verbouwen aan 6 % BTW!

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
688 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
315 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
580 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Dressing
Ja
Aantal badkamers
2

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
285
EPC-label
C
Unieke code EPC
20230302-0002826190-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Boudewijnlaan 130, 9300 Aalst
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast