Huis te koop in Sint-Niklaas met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
136
89
3
1
Omschrijving

Gerenoveerde woning met moderne afwerking en buitenruimte

Ben je op zoek naar een volledig gerenoveerde woning met moderne afwerking en charmante buitenruimte in het hart van Sint-Niklaas? Lees dan zeker verder!

Deze prachtig gerenoveerde woning is ideaal gelegen in het centrum van Sint-Niklaas. De woning is nog nooit bewoond en biedt een frisse, moderne look met hoogwaardige afwerking. De gezellige en onderhoudsvriendelijke buitenruimte nodigt uit tot ontspannen momenten in een rustige omgeving. Dankzij de combinatie van ligging, renovatie en comfort, is dit een unieke kans voor wie op zoek is naar een instapklare woning met alles binnen handbereik.

Indeling:
-GLV: Bij binnenkomst kom je in een ruime hal (4m²) die leidt naar een open en lichtrijke leefruimte (34m²) met een volledig uitgeruste, moderne keuken. De leefruimte geeft directe toegang tot een gezellige buitenruimte (18m²), perfect voor een moment van rust. Verder is er een praktische wasruimte (7m²) en een apart gastentoilet.
-1steV: Op de eerste verdieping vind je een ruime slaapkamer (14m²) met veel natuurlijk licht en een eigentijdse badkamer (11m²), voorzien van een inloopdouche en een stijlvol badmeubel. Daarnaast is er een apart toilet en een functionele hal (5m²).
-Zolder De bovenste verdieping biedt twee comfortabele slaapkamers (14m² en 13m²), die kunnen dienen als extra slaapkamers, een kantoor of hobbyruimte.

Deze woning biedt alles wat je nodig hebt: een centrale ligging, een moderne afwerking en een instapklare staat. Mis deze kans niet om in een volledig gerenoveerde en perfect afgewerkte woning te wonen. Neem vandaag nog contact op voor een bezoek en ontdek deze parel in het hart van Sint-Niklaas!

Financieel

Kadastraal inkomen
528 €
Kadastrale info
46447 Sint-Niklaas 7e afdeling Sectie B531/00R2 P0000

Gebouw

Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
136 m²
Staat pand
Gerenoveerd

Terrein

Perceeloppervlakte
89 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Stadskern; Nabij station; Nabij station

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
14 m²; 13 m²; 14 m²
Aantal badkamers
1

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
192
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240916-0003218904-RES-1

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige info
Ja
G(ebouw)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
P(erceel)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Oude Molenstraat 8, 9100 Sint-Niklaas
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast