House for sale in Sint-Niklaas with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
136
89
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Ben je op zoek naar een volledig gerenoveerde woning met moderne afwerking en charmante buitenruimte in het hart van Sint-Niklaas? Lees dan zeker verder!

Deze prachtig gerenoveerde woning is ideaal gelegen in het centrum van Sint-Niklaas. De woning is nog nooit bewoond en biedt een frisse, moderne look met hoogwaardige afwerking. De gezellige en onderhoudsvriendelijke buitenruimte nodigt uit tot ontspannen momenten in een rustige omgeving. Dankzij de combinatie van ligging, renovatie en comfort, is dit een unieke kans voor wie op zoek is naar een instapklare woning met alles binnen handbereik.

Indeling:
-GLV: Bij binnenkomst kom je in een ruime hal (4m²) die leidt naar een open en lichtrijke leefruimte (34m²) met een volledig uitgeruste, moderne keuken. De leefruimte geeft directe toegang tot een gezellige buitenruimte (18m²), perfect voor een moment van rust. Verder is er een praktische wasruimte (7m²) en een apart gastentoilet.
-1steV: Op de eerste verdieping vind je een ruime slaapkamer (14m²) met veel natuurlijk licht en een eigentijdse badkamer (11m²), voorzien van een inloopdouche en een stijlvol badmeubel. Daarnaast is er een apart toilet en een functionele hal (5m²).
-Zolder De bovenste verdieping biedt twee comfortabele slaapkamers (14m² en 13m²), die kunnen dienen als extra slaapkamers, een kantoor of hobbyruimte.

Deze woning biedt alles wat je nodig hebt: een centrale ligging, een moderne afwerking en een instapklare staat. Mis deze kans niet om in een volledig gerenoveerde en perfect afgewerkte woning te wonen. Neem vandaag nog contact op voor een bezoek en ontdek deze parel in het hart van Sint-Niklaas!

Financial

Cadastral income
528 €
Cadastral info
46447 Sint-Niklaas 7e afdeling Sectie B531/00R2 P0000

Building

Subtype
House
Surface
136 m²
State building
Renovated

Terrain

Plot size
89 m²
Most recent urban destination
Residential area

Location

Surroundings / neighbourhood
Town; Near railway station; Near railway station

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
14 m²; 13 m²; 14 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
192
EPC label
B
Unique code EPC
20240916-0003218904-RES-1

Urban planning

Urban planning info
Yes
G-score (building score)
D (medium flood risk under current climate)
P-score (parcel score)
D (medium flood risk under current climate)
Location
Oude Molenstraat 8, 9100 Sint-Niklaas
Calculate your monthly loan