Huis te koop in Sint-Niklaas met 3 slaapkamers

124
181
3
1
Omschrijving

Prachtige nieuwbouwwoning op discrete ligging

Deze nieuwbouwwoning is discreet gelegen, weg van de baan en te betreden via een kleine oprijlaan, wat zorgt voor extra rust en privacy. Vlakbij supermarkten, restaurants, scholen, bakkers en meer, biedt deze nieuwbouwwoning het beste van beide werelden.

Bij het betreden van de woning komt u in de inkomhal, die achteraan voorzien is van een gastentoilet. Vanuit de inkomhal loopt u door naar de lichte en open leefruimte. Hier geniet u van volledige privacy, aangezien er geen inkijk is van andere woningen of vanaf de weg. De leefruimte biedt een uitnodigende en serene sfeer, perfect voor ontspanning en familie momenten.

Aangrenzend aan de leefruimte vindt u een praktische bergruimte. Hier zijn de moderne installaties zoals de warmtepomp voor de vloerverwarming, de regenwaterpomp, de regenwaterfilter en de aansluitingen voor wasmachine en droogkast netjes opgeborgen. Deze ruimte zorgt ervoor dat uw woning niet alleen comfortabel, maar ook energie-efficiënt is.

De ruime en moderne keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat met afzuiging, een microgolf, oven, vaatwasmachine, ijskast en vriezer. De keuken biedt bovendien voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel, ideaal voor gezellige diners met familie en vrienden. Vanuit de eetruimte heeft u via een groot schuifraam toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie mooie slaapkamers, elk met voldoende natuurlijke lichtinval en ruimte voor persoonlijke inrichting. De badkamer op deze verdieping is stijlvol afgewerkt en voorzien van een douche, bad, toilet en een dubbele lavabo met kasten voor extra opbergruimte. Bovendien is er een kleine bergruimte op de eerste verdieping, waar het ventilatiesysteem van de woning is ondergebracht.

Deze nieuwbouwwoning combineert comfort, moderniteit en een serene omgeving, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Het is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een rustige woonomgeving zonder in te boeten op gemak en toegankelijkheid.

Graag meer info of een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons via lena@claves.be of 03 502 98 74.

* Aankoop aan 6% BTW is mogelijk onder voorbehoud
* EPB verslag is in opmaak, maar zal voldoen aan de minimale eis (E-peil: maximaal E35 en S-peil: maximaal S31 volgens vergunning afgeleverd op 2020)
* Stedenbouw in aanvraag

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
1.873 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
124 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
181 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

E-peil
32
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Nee

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Antwerpse Steenweg 156, 9100 Sint-Niklaas
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast