Appartement te koop in Sint-Denijs-Westrem met 3 slaapkamers

EPC-label AEPCA
154
2.274
3
1
Omschrijving

Luxueus villa-appartement in het groen

Dit appartement is één van de vijf discrete entiteiten in villaresidentie "Villa Verdi". Een luxueus en recent woonproject (2015) met de focus op rust en privacy, omgeven door groen.

Op een mum van tijd sta je met de fiets of auto in het centrum. Vlakbij vind je winkels, gezellige restaurants. Door de combinatie E40/E17/R4 vlakbij ben je snel verder op weg. Hier is het aangenaam rustig, maar centraal wonen.

Ruime inkomhal met prachtige maatkasten en subtiel daarin verwerkt een eerste berging en het gastentoilet. De grote dubbele glazen deur neemt je mee naar de leefruimte. Grote ramen zorgen voor de connectie met de tuin.

Schitterend uitgeruste keuken met kookeiland en ontbijtbar. De open keuken staat vlot in connectie met de eetplaats en de zithoek. Heerlijk om vrienden en familie te ontvangen.

Het appartement beschikt over twee volwaardige slaapkamers en een badkamer. Een derde kamer is momenteel ingericht als dressing, maar kan ook dienst doen als bureau of kinderkamer.

Aan bergruimte geen gebrek, in totaal beschik je hier maar liefst over 4 privatieve bergruimtes: in het appartement zijn 2 bergingen (waarvan 1 wasplaats). Op de overloop van het appartement is een 3e privatieve berging. In de kelder beschik je over een privatieve kelderberging en voor de elektrische fietsen is ook een extra berging voorzien.

Parkeerplaats voor jou en je gasten is inbegrepen.

Instelprijs: indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden, behoudt de eigenaar zich het recht om onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.

Financieel

Kadastraal inkomen
1.469 €
Kadastrale info
0368/00E000
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
154 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.274 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
89
EPC-label
A
Unieke code EPC
44021-G-2011_192804/EP00028/A224/D01/SD003

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Locatie
Pleispark 73 /101, 9051 Sint-Denijs-Westrem
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast