Apartment for sale in Sint-Denijs-Westrem with 3 bedrooms

EPC label AEPCA
154
2.274
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Dit appartement is één van de vijf discrete entiteiten in villaresidentie "Villa Verdi". Een luxueus en recent woonproject (2015) met de focus op rust en privacy, omgeven door groen.

Op een mum van tijd sta je met de fiets of auto in het centrum. Vlakbij vind je winkels, gezellige restaurants. Door de combinatie E40/E17/R4 vlakbij ben je snel verder op weg. Hier is het aangenaam rustig, maar centraal wonen.

Ruime inkomhal met prachtige maatkasten en subtiel daarin verwerkt een eerste berging en het gastentoilet. De grote dubbele glazen deur neemt je mee naar de leefruimte. Grote ramen zorgen voor de connectie met de tuin.

Schitterend uitgeruste keuken met kookeiland en ontbijtbar. De open keuken staat vlot in connectie met de eetplaats en de zithoek. Heerlijk om vrienden en familie te ontvangen.

Het appartement beschikt over twee volwaardige slaapkamers en een badkamer. Een derde kamer is momenteel ingericht als dressing, maar kan ook dienst doen als bureau of kinderkamer.

Aan bergruimte geen gebrek, in totaal beschik je hier maar liefst over 4 privatieve bergruimtes: in het appartement zijn 2 bergingen (waarvan 1 wasplaats). Op de overloop van het appartement is een 3e privatieve berging. In de kelder beschik je over een privatieve kelderberging en voor de elektrische fietsen is ook een extra berging voorzien.

Parkeerplaats voor jou en je gasten is inbegrepen.

Instelprijs: indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden, behoudt de eigenaar zich het recht om onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.

Financial

Cadastral income
1.469 €
Cadastral info
0368/00E000
Availability
To be agreed

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Villa
Surface
154 m²

Terrain

Plot size
2.274 m²
Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2

Comfort

Lift
Yes
Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
89
EPC label
A
Unique code EPC
44021-G-2011_192804/EP00028/A224/D01/SD003

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Building permit
Yes
Subdivision permit
Not applicable
Location
Pleispark 73 /101, 9051 Sint-Denijs-Westrem
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan