Commercieel te koop in Gent

€ 630.000
EPC-label BEPCB
Omschrijving

Prachtige, goed te bereiken handelsruimte met woonst in het centrum van Gent

Deze handelsruimte met appartement heeft een bruikbare oppervlakte van 200m2 op 2 verdiepingen en is gelegen in het centrum van Gent maar is toch heel goed bereikbaar. Op 5 minuten bent u op de autostrade, op 10 minuten aan het station.
Er zijn 2 ingangen: één in het midden van de gevel vooraan en één via de hal. Vooraan komt u binnen in een ruime living/handelsruimte met mooi ingerichte bureauruimte. Afhankelijk van de functie kan er een afscheiding gemaakt worden tussen deze ruimte en de aanpalende, volledig uitgeruste keuken en eetplaats met authentieke schouw. Rechts hiervan komt men in de hal met vestiaire en toilet en achteraan is er nog een slaapkamer met dressing en terras en een badkamer met inloopdouche. Via de monumentale trap (maar ook bereikbaar via de lift) kan u naar de eerste verdieping waar er een open ruimte met bureau, 2 slaapkamers en een badkamer zijn. Op het grote terras kan je een mooie binnentuin maken en genieten van de zon.
In de kelderverdieping zijn er ook nog 2 grote bergingen. Het huurcontract van de garage op 20m afstand kan overgenomen worden.
Pluspunten: kleinschalige residentie, instapklaar, authentieke elementen, veel binnen-en buitenruimte, de verdieping is ook bereikbaar via de lift, dichtbij winkels, restaurants en scholen maar toch goed bereikbaar. EPC: label B
Contacteer An: 0478272544 of An@rosseel.be

Financieel

Kadastraal inkomen
1.831 €
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Handelszaak
Verdieping
0

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Indeling

Keuken
Ja
Toilet
Ja
Wasplaats
Ja

Comfort

Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Aansluiting elektriciteit
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
192
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240223-0003153364-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Bagattenstraat 2, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden