Appartement te koop in Gent met 2 slaapkamers

EPC-label DEPCD
97
2
1
Omschrijving

Uniek appartement met fenomenaal uitzicht in het hart van Gent

Dit exclusief appartement, gelegen op de bovenste verdieping van de residentie Botticelli, geniet van een ongeëvenaard uitzicht over Gent.
 
Genesteld aan het geliefde Citadelpark, biedt deze unieke woning het beste van twee werelden: de rust en stilte van de negende verdieping gecombineerd met de levendigheid van het stadsleven dat binnen handbereik ligt.
 
Wanneer u de residentie uit 1972 betreedt, ontdekt u onmiddellijk de charme van authentieke elementen die het penthouse karakteriseren, zoals het gebruik van blokjesparket, natuursteen en de keuze van tegels.
 
De inkomhal verwelkomt u en leidt, via dubbele glazen deuren, naar een sfeervolle leefruimte en aansluitende eetkamer. Het gevoel van ruimte en licht overheerst hier, mede dankzij de twee terrassen die een panoramisch uitzicht bieden over zowel het Citadelpark als de stad Gent.
 
Met twee volwaardige slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een handige berging, een apart toilet en een verzorgde badkamer met ligbad en douche, biedt dit penthouse alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven.
 
Maar het zijn de terrassen die deze woning echt bijzonder maken. Het eerste terras, met oostelijke oriëntatie, geeft uitzicht op het groene Citadelpark en vangt de ochtendzon, ideaal voor een rustige koffie terwijl de stad ontwaakt. Het tweede terras, op het westen gericht, laat u genieten van een zonsondergang boven de skyline van Gent. Een unieke ervaring van rust, middenin de stad.
 
De collectieve centrale verwarming zorgt voor een efficiënte warmteverdeling, terwijl ook een kelderberging in de prijs inbegrepen is. Daarnaast is er de optie om een autostaanplaats aan te kopen voor € 35.000, wat uw comfort nog verder vergroot.
 
Bezoek plannen? Wij maken graag tijd voor u. Bel ons op 09/221.51.20 en ontdek zelf deze uitzonderlijke woonervaring.

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
97 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Nabij station
Openbaar vervoer nabij
Ja
Afstand tot openbaar vervoer
250 m

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
335
EPC-label
D
Vervaldatum EPC
02-02-2031

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Floraliënlaan 53 901, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast