Appartement à vendre à Gand avec 2 chambres

Classe énergétique DEPCD
97
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Dit exclusief appartement, gelegen op de bovenste verdieping van de residentie Botticelli, geniet van een ongeëvenaard uitzicht over Gent.
 
Genesteld aan het geliefde Citadelpark, biedt deze unieke woning het beste van twee werelden: de rust en stilte van de negende verdieping gecombineerd met de levendigheid van het stadsleven dat binnen handbereik ligt.
 
Wanneer u de residentie uit 1972 betreedt, ontdekt u onmiddellijk de charme van authentieke elementen die het penthouse karakteriseren, zoals het gebruik van blokjesparket, natuursteen en de keuze van tegels.
 
De inkomhal verwelkomt u en leidt, via dubbele glazen deuren, naar een sfeervolle leefruimte en aansluitende eetkamer. Het gevoel van ruimte en licht overheerst hier, mede dankzij de twee terrassen die een panoramisch uitzicht bieden over zowel het Citadelpark als de stad Gent.
 
Met twee volwaardige slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een handige berging, een apart toilet en een verzorgde badkamer met ligbad en douche, biedt dit penthouse alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven.
 
Maar het zijn de terrassen die deze woning echt bijzonder maken. Het eerste terras, met oostelijke oriëntatie, geeft uitzicht op het groene Citadelpark en vangt de ochtendzon, ideaal voor een rustige koffie terwijl de stad ontwaakt. Het tweede terras, op het westen gericht, laat u genieten van een zonsondergang boven de skyline van Gent. Een unieke ervaring van rust, middenin de stad.
 
De collectieve centrale verwarming zorgt voor een efficiënte warmteverdeling, terwijl ook een kelderberging in de prijs inbegrepen is. Daarnaast is er de optie om een autostaanplaats aan te kopen voor € 35.000, wat uw comfort nog verder vergroot.
 
Bezoek plannen? Wij maken graag tijd voor u. Bel ons op 09/221.51.20 en ontdek zelf deze uitzonderlijke woonervaring.

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
97 m²

Lieu

Environs / quartier
Près de la gare
Transports en commun à proximité
Oui
Distance des transports en commun
250 m

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
2

Confort

Ascenseur
Oui
Raccordement au gaz
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
335
Classe énergétique
D
Date d’expiration PEB
02-02-2031

Urbanisme

Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Floraliënlaan 53 901, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle