Huis te koop in Gent met 3 slaapkamers

EPC-label AEPCA
133
165
3
2
Omschrijving

Prachtige recente gezinswoning met moderne afwerking en tuin in hartje Gent

Welkom in deze sfeervolle en instapklare woning, gebouwd in 2012 en gelegen in een rustige en aangename buurt van Gent. Deze goed onderhouden woning biedt alles wat je zoekt voor comfortabel wonen, inclusief drie slaapkamers, twee badkamers, een garage, een moderne keuken met extra nieuwe maatwerk kasten en een leuke stadstuin waar je volop van het buitenleven kunt genieten.

Indeling:

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de inkomhal met gastentoilet en gietijzeren deur, die toegang verschaft naar de lichte en open woonkamer, voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur, ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor familie en vrienden. Aansluitend bevindt er zich een praktische bergruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthal, twee slaapkamers en een badkamer met enkele lavabo, toilet en ligbad, perfect voor een moment van ontspanning. Op het tweede verdiep is de nachthal en één grote slaapkamer met ingemaakte kasten en annex badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en toilet. Vanuit de slaapkamer is het gezellige dakterrras vooraan de woning toegankelijk. Een bijkomende troef is de garage met automatische sectionaalpoort. De woning beschikt over een leuke stadstuin met twee terrassen, een gemetste barbecue en een tuinhuis.

Extra's:

/ Energiezuinige woning met goede isolatie (Label: A)

/ Warmtepomp lucht/lucht in 2 slaapkamers die warmen en koelen (2023)

/ Condenserende gaswandketel

/ 12 Zonnepanelen met thuisbatterij

/ Elektrische installatie conform tot 2037

/ Automatische zonnescreens in 2 slaapkamers

Deze woning ligt op een goede locatie, dichtbij scholen, horeca, winkels en openbaar vervoer, met gemakkelijke toegang tot uitvalswegen. Daarnaast geniet je hier van een rustige woonomgeving met alle voorzieningen binnen wandelafstand (10min te voet van het centrum). Mobi-score: 9,4/10.

Ben je op zoek naar een woning waar je zonder zorgen kunt intrekken en wilt genieten van comfort en ruimte? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en laat je verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft! Contacteer Mathias van Pattymo via 0472 60 91 51 of Mathias@pattymo.be.

Financieel

Kadastraal inkomen
1.422 €
Kadastrale info
1895/00T000

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
133 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
165 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
9 m²; 9 m²; 14 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
62
EPC-label
A
Type beglazing
Driedubbel glas

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Berouw 8, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast