Huis te koop in Gent met 3 slaapkamers

EPC-label CEPCC
157
72
3
1
Omschrijving

Charmante halfopen 3-slaapkamerwoning in Gent te koop

Ontdek deze gezellige halfopen woning, gelegen in een rustige straat op slechts enkele minuten wandelen van het bus- en treinstation Gent-Dampoort. Het historische centrum van Gent is te bereiken op 5 minuten met de fiets en met een indrukwekkende mobiscore van 9,4/10 biedt deze woning een ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar zowel rust als een uitstekende bereikbaarheid.

Deze woning is recent gerenoveerd en straalt modern comfort uit. De dubbele beglazing en de vernieuwde voor- en zijgevels, inclusief isolatie, zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en een energiezuinige woning.

Op het gelijkvloers vindt u de ruime leefruimte, een volledig uitgeruste keuken met ingebouwde oven, microgolf, vaatwasser en koelkast met diepvries, en een praktisch gastentoilet. De eerste verdieping biedt twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van inloopdouche, bad, wastafel en toilet. De royale zolder kan verder ingericht worden als derde slaapkamer of ruime hobbykamer.

De buitenruimte van deze woning is even aantrekkelijk. Het ruime terras is ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten. Daarnaast is er een berging en een stalplaats voor fietsen, die via de zijgevel toegankelijk zijn.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige woning of heeft u vragen? Aarzel niet en contacteer Brent via brent@immofrancois.be. Mis deze unieke kans niet om uw droomwoning in Gent te ontdekken!

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
157 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
72 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
15 m²; 15 m²; 18 m²
Aantal badkamers
1

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
218
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240522-0003247563-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Spitaalpoortstraat 40, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast