Maison à vendre à Gand avec 3 chambres

Classe énergétique CEPCC
157
72
3
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Ontdek deze gezellige halfopen woning, gelegen in een rustige straat op slechts enkele minuten wandelen van het bus- en treinstation Gent-Dampoort. Het historische centrum van Gent is te bereiken op 5 minuten met de fiets en met een indrukwekkende mobiscore van 9,4/10 biedt deze woning een ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar zowel rust als een uitstekende bereikbaarheid.

Deze woning is recent gerenoveerd en straalt modern comfort uit. De dubbele beglazing en de vernieuwde voor- en zijgevels, inclusief isolatie, zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en een energiezuinige woning.

Op het gelijkvloers vindt u de ruime leefruimte, een volledig uitgeruste keuken met ingebouwde oven, microgolf, vaatwasser en koelkast met diepvries, en een praktisch gastentoilet. De eerste verdieping biedt twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van inloopdouche, bad, wastafel en toilet. De royale zolder kan verder ingericht worden als derde slaapkamer of ruime hobbykamer.

De buitenruimte van deze woning is even aantrekkelijk. Het ruime terras is ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten. Daarnaast is er een berging en een stalplaats voor fietsen, die via de zijgevel toegankelijk zijn.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige woning of heeft u vragen? Aarzel niet en contacteer Brent via brent@immofrancois.be. Mis deze unieke kans niet om uw droomwoning in Gent te ontdekken!

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
157 m²

Terrain

Surface de la parcelle
72 m²

Aménagement

Nombre de chambres
3
Surface chambres à coucher
15 m²; 15 m²; 18 m²
Nombre de salles de bain
1

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
218
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20240522-0003247563-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Spitaalpoortstraat 40, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle