Huis te koop in Gent met 5 slaapkamers

EPC-label CEPCC
208
208
5
Omschrijving

Meergezinswoning in Gentse Visserij met tuin te koop

Gelegen in het hart van Gent biedt deze karaktervolle woning in de Visserij een unieke kans voor zowel investeerders als gezinnen. De woning bevindt zich in een bruisende buurt op wandelafstand van lokale winkels, scholen en openbaar vervoer. Deze strategische ligging zorgt voor een vlotte verbinding naar het stadscentrum en nabijgelegen snelwegen, wat ideaal is voor bewoners die op zoek zijn naar zowel rust als gemak.

Het pand bestaat uit twee appartementen: een appartement met één slaapkamer op het gelijkvloers en een triplex-appartement op de bovenverdiepingen. Beide appartementen zijn momenteel verhuurd en genereren samen een maandelijkse huuropbrengst van €1880, exclusief verbruikskosten, die individueel worden afgerekend via aparte meters. Het pand beschikt over een conformiteitsattest voor beide eenheden, geldig tot 2034. De basisakte is in aanvraag, waardoor de twee eenheden binnenkort officieel gesplitst zullen zijn.

Het gelijkvloers appartement is volledig gerenoveerd met veel natuurlijke lichtinval en beschikt over een grote, gezellige tuin die voor rust en ontspanning zorgt. Het triplex-appartement is voorzien van een nieuwe badkamer en keuken en kan verder naar eigen smaak worden afgewerkt.

Interesse om deze interessante opbrengsteigendom te bezichtigen? Neem contact op met Brent via brent@immofrancois.be. Tot binnenkort!

Financieel

Kadastraal inkomen
649 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
208 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
208 m²
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5

Energie

EPC-label
C
Unieke code EPC
in aanvraag
Centrale verwarming
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Forelstraat 108, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast