House for sale in Ghent with 5 bedrooms

EPC label CEPCC
208
208
5
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Gelegen in het hart van Gent biedt deze karaktervolle woning in de Visserij een unieke kans voor zowel investeerders als gezinnen. De woning bevindt zich in een bruisende buurt op wandelafstand van lokale winkels, scholen en openbaar vervoer. Deze strategische ligging zorgt voor een vlotte verbinding naar het stadscentrum en nabijgelegen snelwegen, wat ideaal is voor bewoners die op zoek zijn naar zowel rust als gemak.

Het pand bestaat uit twee appartementen: een appartement met één slaapkamer op het gelijkvloers en een triplex-appartement op de bovenverdiepingen. Beide appartementen zijn momenteel verhuurd en genereren samen een maandelijkse huuropbrengst van €1880, exclusief verbruikskosten, die individueel worden afgerekend via aparte meters. Het pand beschikt over een conformiteitsattest voor beide eenheden, geldig tot 2034. De basisakte is in aanvraag, waardoor de twee eenheden binnenkort officieel gesplitst zullen zijn.

Het gelijkvloers appartement is volledig gerenoveerd met veel natuurlijke lichtinval en beschikt over een grote, gezellige tuin die voor rust en ontspanning zorgt. Het triplex-appartement is voorzien van een nieuwe badkamer en keuken en kan verder naar eigen smaak worden afgewerkt.

Interesse om deze interessante opbrengsteigendom te bezichtigen? Neem contact op met Brent via brent@immofrancois.be. Tot binnenkort!

Financial

Cadastral income
649 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
208 m²

Terrain

Plot size
208 m²
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
5

Energy

EPC label
C
Unique code EPC
in aanvraag
Central heating
Yes

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Forelstraat 108, 9000 Ghent
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan