Appartement te koop in Gent met 2 slaapkamers

EPC-label AEPCA
96
2
1
Omschrijving

Recent appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen

Dit recente appartement van ca. 96 m² is gelegen op de eerste verdieping van residentie Parkbos, een ontwikkeling van Groep Versluys bestaande uit 32 appartementen en 8 parkwoningen,  grenzend aan het Parkbos in Zwijnaarde. De sterke ligging wordt gekenmerkt door haar vlotte bereikbaarheid via de E40, E17, R4 en N60 en dit op een boogscheut van het centrum van Zwijnaarde. Bovendien grenst het Parkbos aan de gemeenschappelijke tuin zodat de bewoners een rechtstreekse connectie hebben tot het enorme parkgebied. 

Het appartement werd tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen en is ingedeeld als volgt: via de inkomhal met gastentoilet en vestiairehoek bereikt men de lichtrijke leef- en eetruimte met open keuken. De keuken met kookeiland is volledig geïntegreerd in de leefruimte en is voorzien van AEG-toestellen met aansluitend een praktische berging. De leefruimte geeft toegang tot het aangename terras (10,37 m²) met oostelijke oriëntatie. Via de nachthal bereikt men de twee slaapkamers, waarvan één rechtstreeks toegang heeft tot het tweede terras (3,78 m²) met westelijke oriëntatie, uitgevend op de parkwoningen en het achtergelegen natuurgebied. Tot slot beschikt het appartement over een ruime badkamer met lavabo, inloopdouche en ligbad. 

Bij dit appartement dient een ondergrondse autostaanplaats incl. laadpaal (€ 30.000) en een privatieve kelderberging (€ 5.000) aangekocht te worden. Het appartement wordt sinds 2022 vlot verhuurd aan een trouwe en correct betalende huurder. De huurprijs bedraagt € 1.006/maand + € 70 provisie gemene lasten. 

EPB: 52.78 kWh/m² (A) / EK conform / CV op aardgas / Ventilatiesysteem type D / Gemeenschappelijke fietsenberging / Laadpaal voor elektrische wagen. 

Benieuwd naar dit appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen in Zwijnaarde? Een afspraak kan via leticia@landbergh.be of 09 225 25 24. 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
4 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
96 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Oriëntatie tuin
West

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
52
EPC-label
A
E-peil
0

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Ja
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Grotesteenweg-Noord 1 A 0102, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast