Appartement à vendre à Gand avec 2 chambres

Classe énergétique AEPCA
96
2
1
Description

Recent appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen

Dit recente appartement van ca. 96 m² is gelegen op de eerste verdieping van residentie Parkbos, een ontwikkeling van Groep Versluys bestaande uit 32 appartementen en 8 parkwoningen,  grenzend aan het Parkbos in Zwijnaarde. De sterke ligging wordt gekenmerkt door haar vlotte bereikbaarheid via de E40, E17, R4 en N60 en dit op een boogscheut van het centrum van Zwijnaarde. Bovendien grenst het Parkbos aan de gemeenschappelijke tuin zodat de bewoners een rechtstreekse connectie hebben tot het enorme parkgebied. 

Het appartement werd tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen en is ingedeeld als volgt: via de inkomhal met gastentoilet en vestiairehoek bereikt men de lichtrijke leef- en eetruimte met open keuken. De keuken met kookeiland is volledig geïntegreerd in de leefruimte en is voorzien van AEG-toestellen met aansluitend een praktische berging. De leefruimte geeft toegang tot het aangename terras (10,37 m²) met oostelijke oriëntatie. Via de nachthal bereikt men de twee slaapkamers, waarvan één rechtstreeks toegang heeft tot het tweede terras (3,78 m²) met westelijke oriëntatie, uitgevend op de parkwoningen en het achtergelegen natuurgebied. Tot slot beschikt het appartement over een ruime badkamer met lavabo, inloopdouche en ligbad. 

Bij dit appartement dient een ondergrondse autostaanplaats incl. laadpaal (€ 30.000) en een privatieve kelderberging (€ 5.000) aangekocht te worden. Het appartement wordt sinds 2022 vlot verhuurd aan een trouwe en correct betalende huurder. De huurprijs bedraagt € 1.006/maand + € 70 provisie gemene lasten. 

EPB: 52.78 kWh/m² (A) / EK conform / CV op aardgas / Ventilatiesysteem type D / Gemeenschappelijke fietsenberging / Laadpaal voor elektrische wagen. 

Benieuwd naar dit appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen in Zwijnaarde? Een afspraak kan via leticia@landbergh.be of 09 225 25 24. 

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
4 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
96 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone paysagère de valeur agricol
Orientation jardin
Ouest

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1
Type de cuisine
Cuisine finie

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
52
Classe énergétique
A
Niveau E
0

Urbanisme

Permis de lotissement
Non
Droit de préemption
Oui
G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Localité
Grotesteenweg-Noord 1 A 0102, 9000 Gand
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle