Huis te koop in Gent met 5 slaapkamers

EPC-label EEPCE
285
467
5
Omschrijving

“Te renoveren herenhuis met zelfst. beroepsmogelijkheden in Sint-Amandsberg.”

Dit te renoveren herenhuis in Sint-Amandsberg is een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime woning met karakter. Het bouwjaar van 1910 geeft de woning een charmante uitstraling.

Met maar liefst 5 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een groot gezin of voor wie graag gasten ontvangt. De bewoonbare oppervlakte van 285m² zorgt dus voor een zee aan ruimte. Op het perceeloppervlakte van 467m² zijn er nog bijgebouwen terug te vinden, uiterst geschikt (principieel aanvaardbaar voor de Stad Gent) voor het uitoefenen van een zelfstandige activiteit (dokterspraktijk, tandartspraktijk, kinesist, fietsenhersteller, meubelrestaurateur, ...) waarbij er veel werkruimte en/of opslagruimte nodig is (opgelet : een woonfunctie voorzien in de bijgebouwen is niet toegestaan). De kers op de taart is de tuin achteraan.

Het herenhuis is gelegen in de gezellige buurt van Sint-Amandsberg, met alle voorzieningen op loopafstand. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal in de buurt, waardoor het een ideale locatie is voor wie graag dicht bij de stad wil wonen, maar toch in een rustige omgeving.

De combinatie van historische charme en maakt dit herenhuis tot een unieke vondst. Met zijn ruime kamers en hoge plafonds is het een woning met karakter en heel wat potentieel. Op zoek naar een renovatieproject ? interesse ? mail me gerust op alain@makelaarshuys.be

Financieel

Kadastraal inkomen
1.036 €
Kadastrale info
44432 GENT 19 AFD/ST-AMANDSBERG 2 AFD
Beschikbaarheid
Onmiddellijk

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Herenhuis
Bewoonbare oppervlakte
285 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
467 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Keuken
Ja
Toilet
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
460
EPC-label
E
Unieke code EPC
20231228-0003093881-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Scheldestraat 95, 9000 Gent
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast