House for sale in Ghent with 5 bedrooms

EPC label EEPCE
285
467
5
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit te renoveren herenhuis in Sint-Amandsberg is een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime woning met karakter. Het bouwjaar van 1910 geeft de woning een charmante uitstraling.

Met maar liefst 5 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een groot gezin of voor wie graag gasten ontvangt. De bewoonbare oppervlakte van 285m² zorgt dus voor een zee aan ruimte. Op het perceeloppervlakte van 467m² zijn er nog bijgebouwen terug te vinden, uiterst geschikt (principieel aanvaardbaar voor de Stad Gent) voor het uitoefenen van een zelfstandige activiteit (dokterspraktijk, tandartspraktijk, kinesist, fietsenhersteller, meubelrestaurateur, ...) waarbij er veel werkruimte en/of opslagruimte nodig is (opgelet : een woonfunctie voorzien in de bijgebouwen is niet toegestaan). De kers op de taart is de tuin achteraan.

Het herenhuis is gelegen in de gezellige buurt van Sint-Amandsberg, met alle voorzieningen op loopafstand. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal in de buurt, waardoor het een ideale locatie is voor wie graag dicht bij de stad wil wonen, maar toch in een rustige omgeving.

De combinatie van historische charme en maakt dit herenhuis tot een unieke vondst. Met zijn ruime kamers en hoge plafonds is het een woning met karakter en heel wat potentieel. Op zoek naar een renovatieproject ? interesse ? mail me gerust op alain@makelaarshuys.be

Financial

Cadastral income
1.036 €
Cadastral info
44432 GENT 19 AFD/ST-AMANDSBERG 2 AFD
Availability
Immediately

Building

Type of property
House
Subtype
Mansion
Surface
285 m²

Terrain

Plot size
467 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
5
Kitchen
Yes
Toilet
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
460
EPC label
E
Unique code EPC
20231228-0003093881-RES-1

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Scheldestraat 95, 9000 Ghent
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan