Appartement te koop in Oostduinkerke met 3 slaapkamers

125
3
1
Omschrijving

Te koop: Luxueus gerenoveerd duplex appartement met private tuin nabij zee

Bent u op zoek naar een stijlvol en comfortabel appartement vlakbij de natuur en de zee? Dit prachtig gerenoveerde duplex appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een modern en ontspannen leven. De private tuin is fraai afgewerkt met blauwsteen, ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten. Daarnaast beschikt u over een private staanplaats, wat zorgt voor veilige en gemakkelijke parkeergelegenheid direct bij het appartement. Het ruime tuinhuis/fietsenstalling, voorzien van elektriciteit, biedt volop opslagruimte en de mogelijkheid om fietsen veilig te stallen.
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een duplex zonder lift. Bij binnenkomst treft u een ruime leefruimte aan. De open, volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van moderne apparatuur .Verder is er een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine ,een apart toilet en twee grote slaapkamers die ruim en licht zijn. De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche, lavabo en hangkastjes . De zolderverdieping biedt een derde , ruime slaapkamer en een grote zolderruimte, die veel opbergmogelijkheden biedt of ingericht kan worden als extra leefruimte. Het appartement is voorzien van 2 reeksen zonnepanelen .
Het appartement maakt deel uit van een woning die is opgesplitst in twee woonentiteiten, elk met hun eigen ingang, waardoor u volop privacy en rust heeft. De locatie is ideaal: vlakbij het Hannecartbos en de duinen, perfect voor natuurliefhebbers en outdooractiviteiten, en op wandelafstand van de zee.

Financieel

Kadastraal inkomen
448 €
Geïndex. kadastraal inkomen
732 €
Kadastrale info
Koksijde 5 AFD Oostduinkerke sectie A nrs 739 een

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Flat
Bewoonbare oppervlakte
125 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
40 m²

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Comfort

Alarm
Ja
Jacuzzi
Ja
Rolluiken
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
171
Unieke code EPC
20200911-0002314246-RES-1
Zonnepanelen
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Nieuwe Ydelaan 44, 8670 Oostduinkerke
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast