Apartment for sale in Oostduinkerke with 3 bedrooms

125
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Bent u op zoek naar een stijlvol en comfortabel appartement vlakbij de natuur en de zee? Dit prachtig gerenoveerde duplex appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een modern en ontspannen leven. De private tuin is fraai afgewerkt met blauwsteen, ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten. Daarnaast beschikt u over een private staanplaats, wat zorgt voor veilige en gemakkelijke parkeergelegenheid direct bij het appartement. Het ruime tuinhuis/fietsenstalling, voorzien van elektriciteit, biedt volop opslagruimte en de mogelijkheid om fietsen veilig te stallen.
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een duplex zonder lift. Bij binnenkomst treft u een ruime leefruimte aan. De open, volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van moderne apparatuur .Verder is er een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine ,een apart toilet en twee grote slaapkamers die ruim en licht zijn. De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche, lavabo en hangkastjes . De zolderverdieping biedt een derde , ruime slaapkamer en een grote zolderruimte, die veel opbergmogelijkheden biedt of ingericht kan worden als extra leefruimte. Het appartement is voorzien van 2 reeksen zonnepanelen .
Het appartement maakt deel uit van een woning die is opgesplitst in twee woonentiteiten, elk met hun eigen ingang, waardoor u volop privacy en rust heeft. De locatie is ideaal: vlakbij het Hannecartbos en de duinen, perfect voor natuurliefhebbers en outdooractiviteiten, en op wandelafstand van de zee.

Financial

Cadastral income
448 €
Indexed. cadastral income
732 €
Cadastral info
Koksijde 5 AFD Oostduinkerke sectie A nrs 739 een

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Flat
Surface
125 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes
Surface garden
40 m²

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes
School nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Kitchen
Yes

Comfort

Alarm
Yes
Jacuzzi
Yes
Shutters
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
171
Unique code EPC
20200911-0002314246-RES-1
Solar panels
Yes

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Nieuwe Ydelaan 44, 8670 Oostduinkerke
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan