Appartement te koop in Nieuwpoort met 1 slaapkamer

Neem contact op
1
1
Omschrijving

Laatste moderne assistentiewoningen op toplocatie te koop

Mooie erkende assistentiewoningen op topligging te Nieuwpoort. Residentie Clarenhof biedt u een combinatie van moderne architectuur en historische elementen.
In de residentie zijn er 1 en 2-slaapkamerappartementen met een oppervlakte van 55 tot 120m². De lichtrijke appartementen zijn kwalitatief afgewerkt met eiken parket, tegels in de keuken, antisliptegels in de badkamer, vloerverwarming en hoogrendementsglas. De appartementen zijn aangepast aan een rolstoel en hebben allemaal een inkom, woonkamer, volledig geïnstalleerde keuken, privéterras, aangepaste badkamer met douche, toilet en lavabo en een privékelderberging.
Er is een gemeenschappelijke binnentuin, fitness- en wellnessruimte, kapsalon- en schoonheidssalon, fietsenstalling, ondergrondse parking, bar en brasserie.
Voor de bewoners zijn er zorgdiensten en comfortdiensten voorzien. 
De aankoop van deze assistentieflat is een zeer interessante belegging door het fiscaal voordeel: u koopt aan 12%, u krijgt vrijstelling van onroerende voorheffing en geen aangifte huurinkomsten! Wees er snel bij en vraag een afspraak voor verder informatie en bezichtiging van de appartementen die nog beschikbaar zijn.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Assistentiewoning
Nieuw gebouw
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
0

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

E-peil
0
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Nee
Locatie
Recollettenstraat 9, 8620 Nieuwpoort
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden