Appartement à vendre à Nieuport avec 1 chambre

Contactez-nous
1
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Mooie erkende assistentiewoningen op topligging te Nieuwpoort. Residentie Clarenhof biedt u een combinatie van moderne architectuur en historische elementen.
In de residentie zijn er 1 en 2-slaapkamerappartementen met een oppervlakte van 55 tot 120m². De lichtrijke appartementen zijn kwalitatief afgewerkt met eiken parket, tegels in de keuken, antisliptegels in de badkamer, vloerverwarming en hoogrendementsglas. De appartementen zijn aangepast aan een rolstoel en hebben allemaal een inkom, woonkamer, volledig geïnstalleerde keuken, privéterras, aangepaste badkamer met douche, toilet en lavabo en een privékelderberging.
Er is een gemeenschappelijke binnentuin, fitness- en wellnessruimte, kapsalon- en schoonheidssalon, fietsenstalling, ondergrondse parking, bar en brasserie.
Voor de bewoners zijn er zorgdiensten en comfortdiensten voorzien. 
De aankoop van deze assistentieflat is een zeer interessante belegging door het fiscaal voordeel: u koopt aan 12%, u krijgt vrijstelling van onroerende voorheffing en geen aangifte huurinkomsten! Wees er snel bij en vraag een afspraak voor verder informatie en bezichtiging van de appartementen die nog beschikbaar zijn.

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement de service
Nouveau bâtiment
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
1
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
0

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Niveau E
0
Émissions de CO²
0 kg/kWh
Panneaux solaires
Non
Localité
Recollettenstraat 9, 8620 Nieuport
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires