Huis te koop in Oostende met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
132
100
3
1
Omschrijving

Instapklare rijwoning met 3 slaapkamers en zuidgerichte tuin op toplocatie in Oostende, vlakbij strand en centrum (ideaal voor eigen bewoning of als tweede verblijf)

Deze instapklare rijwoning bevindt zich op een uitstekende locatie in Oostende, op wandelafstand van het strand en nabij het stadscentrum. De woning combineert modern comfort met een gunstig EPC en biedt drie volwaardige slaapkamers en een zuidgerichte tuin. Dit maakt de woning geschikt voor zowel eigen bewoning als een tweede verblijf of vakantieverhuur.

Bekijk de videorondleiding op het instagramkanaal: immo_jo_sold_by_jo
Vraag nu uw gratis schatting aan via www.jo.immo

De onderhoudsvriendelijke buitenruimte is een belangrijk pluspunt. De zuidgerichte tuin biedt volop zonlicht en voldoende ruimte voor buitenactiviteiten. De tuinberging zorgt voor extra opbergruimte en maakt de buitenruimte nog functioneler. Hier kunt u in alle rust genieten van de buitenlucht en ontspanning.

De lichtrijke woonkamer biedt veel ruimte en een open zicht op de tuin. Dankzij de ruime indeling is er voldoende plaats voor een gezellige zithoek en een eethoek, wat het een ideale plek maakt voor samenkomsten en ontspanning.

Met drie volwaardige slaapkamers is deze woning geschikt voor grotere gezelschappen. In combinatie met een zetelbed kunnen er tot acht personen overnachten. Dit maakt de woning niet alleen aantrekkelijk voor eigen bewoning maar ook voor verhuurdoeleinden of als tweede verblijf aan de kust.

De ruime keuken en badkamer bieden tal van mogelijkheden voor grotere gezelschappen. De keuken is uitgerust met een gasfornuis en biedt voldoende werk- en opbergruimte, terwijl de badkamer praktisch en modern is ingericht voor dagelijks gebruik door meerdere personen.

De ligging vlakbij het strand en het centrum maakt deze woning bijzonder aantrekkelijk. De combinatie van moderne afwerking, ruimte en de nabijheid van de kust zorgt ervoor dat deze woning, zowel voor eigen bewoning als voor vakantieverhuur, veel potentieel biedt.

Aarzel niet en vraag uw bezoek aan via jo@jo.immo of bel 059/300.800
 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
3.150 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
132 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
100 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Type keukens
Afgewerkte keuken; Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
152
EPC-label
B
Unieke code EPC
20220704-0002634814-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
B (kleine overstromingskans onder klimaatverandering (sc2050))
Locatie
Nieuwpoortsesteenweg 173, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast