Huis te koop in Oostende met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
108
105
3
Omschrijving

Gerenoveerde rijwoning in doodlopende straat te Oostende

Deze gerenoveerde rijwoning bevindt zich op het Westerkwartier in een rustige straat. De straat zelf is doodlopend waardoor u weinig passage heeft, en toch heeft u via de nabijgelegen Elisabethlaan de nodige verbinding naar het centrum of uit Oostende.

De woning werd recent volledig onderhanden genomen en biedt u een hoogwaardig comfort. Ze is energiezuinig, asbestvrij, en de elektrische keuring is conform.

In de woning is er tal van ruimte en lichtinval dankzij de openheid en vele raampartijen. Eerst en vooral is er de leefruimte met open keuken. De keuken werd uitgerust met al de nodige apparatuur alsook een multifunctioneel kookeiland. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot een uiterst ruim terras, waar het steeds aangenaam en rustig vertoeven is.

In totaal zijn er drie volwaardige slaapkamers aanwezig. De badkamer werd uitgerust met een lavabo en moderne inloopdouche.

Tot slot is er nog een handige en ruime technische ruimte aanwezig.

Bent u op zoek naar een volledig gerenoveerde, instapklare woning; op een boogscheut van het centrum én in een rustige buurt? Aarzel dan niet en neem contact op voor meer info of een bezoek.

Financieel

Kadastraal inkomen
356 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
108 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
105 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
3

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
153
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240722-0003320540-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Landbouwersstraat 22, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast