Huis te koop in Oostende met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
132
384
3
1
Omschrijving

Recente woning te koop in rustige wijk te Zandvoorde (Oostende)

Ontdek deze prachtige halfopen woning, gelegen in een rustige en de aangename wijk Zwaanhoek te Zandvoorde. Gebouwd in 2002 en volledig in orde, is deze woning perfect voor wie op zoek is naar een instapklaar huis.

De woning (bwj 2002) is als volgt ingedeeld: inkom met glazen deur naar living, gastentoilet, toegang tot de ruime en lichtrijke living, met raampartijen tot op de grond. Volledig geïnstalleerde keuken met open karakter, toch uit het zicht van de leefruimte. Aparte berging met toegang tot de garage. Op het verdiep zijn er drie slaapkamers en een badkamer, apart toilet en berging. Er is ook een kleine stapelzolder voorzien. De woning is voorzien van op maat gemaakte kasten waardoor elke ruimte optimaal gebruikt wordt.

Tuin: De zuidgerichte tuin is een oase van rust en volledig aangelegd. Geniet van uw eigen vijver en een mooi tuinhuis voor extra opslagruimte of als hobbyruimte. De overkapping biedt een ideale loungeplek waar u het hele jaar door kunt ontspannen, ongeacht het weer.

Ligging: Gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk, met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Binnen door zijn wandelpaden aangelegd waardoor je zelfs zorgeloos kan fietsen tot in het dorp van Zandvoorde.

Het technisch rapport: Conforme elektrische keuring, EPC B - Geen renovatieplicht!, asbest-veilig (bouwjaar 2002), plannen en documenten van de woning aanwezig, Stedenbouwkundige inlichtingen aanwezig.

Wekt deze woning jullie interesse en wens je meer te weten? Maak snel een afspraak om deze unieke woning te bezichtigen. Voor alle info of bezoek: Bel 059250590.

Financieel

Kadastraal inkomen
670 €
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
132 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
384 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Comfort

Aansluiting elektriciteit
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
184
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240222-0003149087-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Locatie
Ter Zwaanhoek 19, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast