House for sale in Ostend with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
132
384
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ontdek deze prachtige halfopen woning, gelegen in een rustige en de aangename wijk Zwaanhoek te Zandvoorde. Gebouwd in 2002 en volledig in orde, is deze woning perfect voor wie op zoek is naar een instapklaar huis.

De woning (bwj 2002) is als volgt ingedeeld: inkom met glazen deur naar living, gastentoilet, toegang tot de ruime en lichtrijke living, met raampartijen tot op de grond. Volledig geïnstalleerde keuken met open karakter, toch uit het zicht van de leefruimte. Aparte berging met toegang tot de garage. Op het verdiep zijn er drie slaapkamers en een badkamer, apart toilet en berging. Er is ook een kleine stapelzolder voorzien. De woning is voorzien van op maat gemaakte kasten waardoor elke ruimte optimaal gebruikt wordt.

Tuin: De zuidgerichte tuin is een oase van rust en volledig aangelegd. Geniet van uw eigen vijver en een mooi tuinhuis voor extra opslagruimte of als hobbyruimte. De overkapping biedt een ideale loungeplek waar u het hele jaar door kunt ontspannen, ongeacht het weer.

Ligging: Gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk, met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Binnen door zijn wandelpaden aangelegd waardoor je zelfs zorgeloos kan fietsen tot in het dorp van Zandvoorde.

Het technisch rapport: Conforme elektrische keuring, EPC B - Geen renovatieplicht!, asbest-veilig (bouwjaar 2002), plannen en documenten van de woning aanwezig, Stedenbouwkundige inlichtingen aanwezig.

Wekt deze woning jullie interesse en wens je meer te weten? Maak snel een afspraak om deze unieke woning te bezichtigen. Voor alle info of bezoek: Bel 059250590.

Financial

Cadastral income
670 €
Availability
From deed

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
132 m²

Terrain

Plot size
384 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes
School nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Kitchen
Yes

Comfort

Electricity connection
Yes
Gas connection
Yes
Connection sewerage
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
184
EPC label
B
Unique code EPC
20240222-0003149087-RES-1

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Subdivision permit
Yes
Location
Ter Zwaanhoek 19, 8400 Ostend
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan