Appartement te koop in Oostende met 2 slaapkamers

BEPCB
94
102
2
1
Omschrijving

Luxueus ruim appartement met open zicht en terras.

Dit ruim appartement (94m2!) is gelegen op de tweede verdieping van Residentie Irene langs de Van Iseghemlaan te Oostende. Met het Leopoldpark om de hoek en de zee en het strand op slechts enkele wandelminuten bevindt u zich in het levendige centrum van Oostende.

Het appartement baadt in luxe en rust. Je hebt op een open zicht waardoor er zeel veel licht in het appartement komt en je hebt bovendien zowel vooraan als achteraan een terras. Het appartement beschikt over een parketvloer, stalen inkomdeur in de gang, een luxueuze afwerking in de keuken met SMEG-toestellen en een badkamer met inloopdouche met kamerhoge glazen wand. Het appartement is volledig gerenoveerd: alles is gestript en opnieuw opgebouwd, inclusief alle leidingen.

De indeling van het appartement omvat een ruime inkomhal, een lichtrijke leefruimte en een open keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een aangenaam terras aan de voorzijde van het appartement. De badkamer en twee slaapkamers van elk 14 m² bieden vanuit beide kamers toegang tot het terras aan de achterzijde. Er is ook een afzonderlijk toilet en een privatieve kelderberging aanwezig. Bovendien kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.

De centrale ligging, het feit dat er slechts één appartement per verdieping is en de kleinschalige residentie maken dit appartement extra aantrekkelijk.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
3.422 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
94 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
102 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
195
EPC-label
B
E-peil
0

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
Locatie
Van Iseghemlaan 106 0201, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast