Apartment for sale in Ostend with 2 bedrooms

BEPCB
94
102
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit ruim appartement (94m2!) is gelegen op de tweede verdieping van Residentie Irene langs de Van Iseghemlaan te Oostende. Met het Leopoldpark om de hoek en de zee en het strand op slechts enkele wandelminuten bevindt u zich in het levendige centrum van Oostende.

Het appartement baadt in luxe en rust. Je hebt op een open zicht waardoor er zeel veel licht in het appartement komt en je hebt bovendien zowel vooraan als achteraan een terras. Het appartement beschikt over een parketvloer, stalen inkomdeur in de gang, een luxueuze afwerking in de keuken met SMEG-toestellen en een badkamer met inloopdouche met kamerhoge glazen wand. Het appartement is volledig gerenoveerd: alles is gestript en opnieuw opgebouwd, inclusief alle leidingen.

De indeling van het appartement omvat een ruime inkomhal, een lichtrijke leefruimte en een open keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een aangenaam terras aan de voorzijde van het appartement. De badkamer en twee slaapkamers van elk 14 m² bieden vanuit beide kamers toegang tot het terras aan de achterzijde. Er is ook een afzonderlijk toilet en een privatieve kelderberging aanwezig. Bovendien kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging.

De centrale ligging, het feit dat er slechts één appartement per verdieping is en de kleinschalige residentie maken dit appartement extra aantrekkelijk.

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
3.422 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
94 m²

Terrain

Plot size
102 m²
Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
195
EPC label
B
E-level
0

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
Protected heritage
No
Location
Van Iseghemlaan 106 0201, 8400 Ostend
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan