Huis te koop in Oostende met 6 slaapkamers

€ 1.290.000
Bereken je maandlast
EPC-label FEPCF
380
2.030
6
2
Omschrijving

Karaktervolle landhuis op een prachtig domein van 2.030m²

In een rustige en residentiële wijk te Oostende bevindt zich deze prestigieuze landhuis, rijk aan karaktervolle elementen gebouwd in 1959. Met een totale oppervlakte van 2.030m² en een bewoonbare oppervlakte van 380m², bevindt dit juweel zich dichtbij het bruisende centrum van Oostende. Door de centrale ligging en de weelderige tuin die het pand omringt, waan je je meteen in een oase van rust.

Deze woning omvat een imposante inkomhal, een gastentoilet en vestiaire met lavabo. De dubbele garage 33m² met sectionale poort is zowel toegankelijk vanuit de woning zelf als vanaf de oprit toegankelijk. Om de wagens van jezelf en gasten te parkeren kun je beroep doen op de dubbele garage en de grote oprit aan de voorzijde. Er is een aparte toegang die de mogelijkheid biedt om binnen te komen via een inkomhal met toilet en kantoorruimte met prachtig zicht op de tuin. Dit deel van de woning is eveneens bereikbaar via de garage. Daar de villa voorzien is van afzonderlijke ingangen en inkomhal is het perfect mogelijk om dienst te doen als woonst met praktijkruimte of andere doeleinden.

Daarnaast vind je hier een riante leefruimte 65m² die baadt in natuurlijk licht, voorzien is van parketvloeren en een open haard en afgewerkt is met originele 19e-eeuwse lambrisering. Verder is er een keuken aanwezig, een apart toilet, tussenhal met ingemaakte kasten en eetplaats die je kan bereiken via de centrale inkomhal of via een aparte ingang (voormalige meideningang). 

Op de eerste verdieping vind je zes slaapkamers waarvan twee slaapkamers zijn omgevormd tot een doorloopkamer met aanwezigheid van toilet en douchekamer. Daarnaast zijn er twee badkamers waarvan één royaal afgewerkt is met ligbad, dubbele lavabo en douche en één met ligbad, lavabo en bidet. Verder zijn er twee halruimtes en een apart toilet.

Tot slot beschikt het pand over een zolder en kelder. 

De uitgestrekte tuin bevat tal van charmante plekjes om te vertoeven. Deze setting is perfect voor een aperitief bij zonsondergang en sfeervolle zomeravonden. Dit maakt van het landhuis een unieke en geliefde plek.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer details en om dit prachtige bezit te ontdekken.

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
665 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
380 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.030 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
2
Aantal toiletten
4

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
964
EPC-label
F
Unieke code EPC
20240706-0003303466-RES-1

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
P(erceel)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Verenigde-Natieslaan 14, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast