Maison à vendre à Ostende avec 6 chambres

Classe énergétique FEPCF
380
2.030
6
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
In een rustige en residentiële wijk te Oostende bevindt zich deze prestigieuze landhuis, rijk aan karaktervolle elementen gebouwd in 1959. Met een totale oppervlakte van 2.030m² en een bewoonbare oppervlakte van 380m², bevindt dit juweel zich dichtbij het bruisende centrum van Oostende. Door de centrale ligging en de weelderige tuin die het pand omringt, waan je je meteen in een oase van rust.

Deze woning omvat een imposante inkomhal, een gastentoilet en vestiaire met lavabo. De dubbele garage 33m² met sectionale poort is zowel toegankelijk vanuit de woning zelf als vanaf de oprit toegankelijk. Om de wagens van jezelf en gasten te parkeren kun je beroep doen op de dubbele garage en de grote oprit aan de voorzijde. Er is een aparte toegang die de mogelijkheid biedt om binnen te komen via een inkomhal met toilet en kantoorruimte met prachtig zicht op de tuin. Dit deel van de woning is eveneens bereikbaar via de garage. Daar de villa voorzien is van afzonderlijke ingangen en inkomhal is het perfect mogelijk om dienst te doen als woonst met praktijkruimte of andere doeleinden.

Daarnaast vind je hier een riante leefruimte 65m² die baadt in natuurlijk licht, voorzien is van parketvloeren en een open haard en afgewerkt is met originele 19e-eeuwse lambrisering. Verder is er een keuken aanwezig, een apart toilet, tussenhal met ingemaakte kasten en eetplaats die je kan bereiken via de centrale inkomhal of via een aparte ingang (voormalige meideningang). 

Op de eerste verdieping vind je zes slaapkamers waarvan twee slaapkamers zijn omgevormd tot een doorloopkamer met aanwezigheid van toilet en douchekamer. Daarnaast zijn er twee badkamers waarvan één royaal afgewerkt is met ligbad, dubbele lavabo en douche en één met ligbad, lavabo en bidet. Verder zijn er twee halruimtes en een apart toilet.

Tot slot beschikt het pand over een zolder en kelder. 

De uitgestrekte tuin bevat tal van charmante plekjes om te vertoeven. Deze setting is perfect voor een aperitief bij zonsondergang en sfeervolle zomeravonden. Dit maakt van het landhuis een unieke en geliefde plek.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer details en om dit prachtige bezit te ontdekken.

Finances

Immobilier d’investissement
Non
Immeuble de rapport
Non
Prix/m²
665 €

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Villa
Surface
380 m²

Terrain

Surface de la parcelle
2.030 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
6
Nombre de salles de bain
2
Nombre de toilettes
4

Confort

Domotique
Non
Parlophone
Non
Vidéophone
Non

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
964
Classe énergétique
F
Numéro du rapport PEB
20240706-0003303466-RES-1

Urbanisme

Droit de préemption
Non
G(bâtiment)-score
C (faible risque d’inondation dans le climat actuel)
P(arcelle)-score
C (faible risque d’inondation dans le climat actuel)
Localité
Verenigde-Natieslaan 14, 8400 Ostende
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle