Huis te koop in Oostende met 5 slaapkamers

EPC-label BEPCB
288
467
5
Omschrijving

Uiterst ruime halfopen bebouwing met 5 slaapkamers te Mariakerke, Oostende

Ontdek deze halfopen woning aan de Mariakerkelaan in Oostende, gelegen in een rustige residentiële buurt. Hoewel de woning een opfrisbeurt kan gebruiken, biedt het een charmante basis met alle benodigde voorzieningen op fiets- en loopafstand.

Bij binnenkomst treft u een ruime inkomhal met voldoende opbergmogelijkheden en toegang tot een grote inpandige garage en aparte berging.

De royale leefruimte bestaat uit een aparte zithoek en eethoek, met strategisch geplaatste ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een mooi uitzicht op de tuin. De keuken is functioneel en biedt alle nodige voorzieningen.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime Master Bedroom met een inbouwdressing, naast een veelzijdige ruimte die kan dienen als kantoor, hobbyruimte of extra slaapkamer. Ook vindt u hier een tweede volwaardige slaapkamer en een complete badkamer.

De tweede verdieping biedt nog twee ruime slaapkamers met toegang tot een terras, samen met een royale zolder voor extra opslagruimte.

De idyllische tuin, met goed onderhouden gazon, omheining en tuinhuis, is een groot pluspunt. Een groot schuifraam verbindt de leefruimte naadloos met de buitenruimte.

Deze woning biedt veel ruimte en is gelegen in een rustige, residentiële omgeving, perfect voor wie op zoek is naar een op te frissen woning met potentieel.

Financieel

Kadastraal inkomen
1.147 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
288 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
467 m²
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Oppervlakte slaapkamers
12 m²; 14 m²; 16 m²; 28 m²; 10 m²

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
200
EPC-label
B
Unieke code EPC
20230403-0002856276-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Mariakerkelaan 175, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast