Huis te koop in Blankenberge met 5 slaapkamers

EPC-label DEPCD
171
70
5
Omschrijving

Ruime gezinswoning met 5 slaapkamers op centrale locatie in Blankenberge

Op zoek naar een ruime en instapklare eengezinswoning in hartje Blankenberge? Deze recent gerenoveerde woning aan de Van Mullemstraat 31 biedt het allemaal. Gelegen op een steenworp van het bruisende stadscentrum, de Markt, de Jachthaven en het Strand, geniet u hier van een ideale combinatie van rust en levendigheid. Met winkels en openbaar vervoer binnen handbereik, is dit een uitstekende locatie voor wie houdt van comfort en gemak.

Bij het betreden van de woning komt u terecht in de uitnodigende inkomhal, die toegang geeft tot de ruime woonkamer. Deze open leefruimte, met aanpalende eetplaats, straalt licht en ruimte uit. Verder op de gelijkvloerse verdieping vindt u een vernieuwde en volledig uitgeruste keuken, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden, evenals een handig gastentoilet.

Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Hier treft u drie slaapkamers, waarvan twee royale kamers en één kleinere, ideaal als kinderkamer of bureau. De badkamer op deze verdieping zorgt voor optimaal comfort. De tweede verdieping biedt nog twee extra ruime slaapkamers, waardoor deze woning maar liefst vijf slaapkamers in totaal telt.

Een extra troef is de polyvalente kelderverdieping, die vanuit de inkomhal toegankelijk is. Deze multifunctionele ruimte kan dienst doen als hobbyruimte, opslag of zelfs als bijkomende leefruimte. De kelder is bovendien voorzien van een stadskoer en er is een mogelijkheid om een tweede badkamer te creëren.

Tijdens de renovaties in 2024 werden essentiële onderdelen zoals de vloeren, muren, centrale verwarming en elektriciteit volledig vernieuwd, wat bijdraagt aan het moderne en instapklare karakter van deze woning. Enkel enkele kleine details moeten nog worden afgewerkt, waardoor u de woning naar eigen wens kunt personaliseren.

Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning of een slimme investering aan de Belgische kust? Aarzel niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging in!

Financieel

Kadastraal inkomen
699 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
171 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
70 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
5

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
308
EPC-label
D
Unieke code EPC
in aanvraag

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Van Mullemstraat 31, 8370 Blankenberge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast