House for sale in Blankenberge with 5 bedrooms

EPC label DEPCD
171
70
5
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Op zoek naar een ruime en instapklare eengezinswoning in hartje Blankenberge? Deze recent gerenoveerde woning aan de Van Mullemstraat 31 biedt het allemaal. Gelegen op een steenworp van het bruisende stadscentrum, de Markt, de Jachthaven en het Strand, geniet u hier van een ideale combinatie van rust en levendigheid. Met winkels en openbaar vervoer binnen handbereik, is dit een uitstekende locatie voor wie houdt van comfort en gemak.

Bij het betreden van de woning komt u terecht in de uitnodigende inkomhal, die toegang geeft tot de ruime woonkamer. Deze open leefruimte, met aanpalende eetplaats, straalt licht en ruimte uit. Verder op de gelijkvloerse verdieping vindt u een vernieuwde en volledig uitgeruste keuken, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden, evenals een handig gastentoilet.

Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Hier treft u drie slaapkamers, waarvan twee royale kamers en één kleinere, ideaal als kinderkamer of bureau. De badkamer op deze verdieping zorgt voor optimaal comfort. De tweede verdieping biedt nog twee extra ruime slaapkamers, waardoor deze woning maar liefst vijf slaapkamers in totaal telt.

Een extra troef is de polyvalente kelderverdieping, die vanuit de inkomhal toegankelijk is. Deze multifunctionele ruimte kan dienst doen als hobbyruimte, opslag of zelfs als bijkomende leefruimte. De kelder is bovendien voorzien van een stadskoer en er is een mogelijkheid om een tweede badkamer te creëren.

Tijdens de renovaties in 2024 werden essentiële onderdelen zoals de vloeren, muren, centrale verwarming en elektriciteit volledig vernieuwd, wat bijdraagt aan het moderne en instapklare karakter van deze woning. Enkel enkele kleine details moeten nog worden afgewerkt, waardoor u de woning naar eigen wens kunt personaliseren.

Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning of een slimme investering aan de Belgische kust? Aarzel niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging in!

Financial

Cadastral income
699 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
171 m²

Terrain

Plot size
70 m²

Layout

Number of bedrooms
5

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
308
EPC label
D
Unique code EPC
in aanvraag

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Van Mullemstraat 31, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan