Appartement te koop in Knokke met 2 slaapkamers

EPC-label AEPCA
102
116
2
2
Omschrijving

Hedendaags leefappartement met 2 terrassen

Riant, lichtrijk en luxueus afgewerkt appartement met een gevelbreedte van 6.5 m zoekt nieuwe bewoners! Centraal gelegen op de Lippenslaan en op slechts enkele passen van de zeedijk, Zegemeer, buurtwinkels, cultuur, horeca, sport en ontspanning!

Dit recent appartement voldoet aan alle hedendaagse normen en werd afgewerkt met hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen, energiezuinig met uitmuntende EPC waarde 68 kWh of A-Label, elektriciteit conform, aparte nutsvoorzieningen ... instapklaar!

U geniet bij het ontbijt van de invallende zon in de leefruimte, s’namiddags is het heerlijk vertoeven op het terras achteraan.

Voorzien van een open keuken met riante leefruimte van 50 m² (met terras) die een mooi zicht geeft over het recent vernieuwde plein. berging voor was- en droogmachine, toilet met handenwasser, 2 volwaardige slaapkamers waarvan één werd uitgerust met een aparte badkamer (badkamermeubel met 2 wastafels, inloopdouche en toilet), de andere slaapkamer beschikt over een doucheruimte met badkamermeubel. De slaapkamers geven beide uit op het terras achteraan. Inclusief fietsenberging en afgesloten kelderruimte op -1.

Het appartement werd ingericht met high-end keuken met composietwerkblad en voorzien van vaatwasser, kookplaat, koelkast, microgolf en oven. Inbouwspots, rolluiken (slaapkamers), … aanwezig. Klein gebouw met rustige bewoning.

Wordt dit uw nieuwe (tweede) thuis?

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
102 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
116 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Type keukens
Afgewerkte keuken; Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
68
EPC-label
A
Unieke code EPC
20210521-0002418445-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Lippenslaan 179 2.1, 8300 Knokke
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast