Apartment for sale in Knokke with 2 bedrooms

EPC label AEPCA
102
116
2
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Riant, lichtrijk en luxueus afgewerkt appartement met een gevelbreedte van 6.5 m zoekt nieuwe bewoners! Centraal gelegen op de Lippenslaan en op slechts enkele passen van de zeedijk, Zegemeer, buurtwinkels, cultuur, horeca, sport en ontspanning!

Dit recent appartement voldoet aan alle hedendaagse normen en werd afgewerkt met hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen, energiezuinig met uitmuntende EPC waarde 68 kWh of A-Label, elektriciteit conform, aparte nutsvoorzieningen ... instapklaar!

U geniet bij het ontbijt van de invallende zon in de leefruimte, s’namiddags is het heerlijk vertoeven op het terras achteraan.

Voorzien van een open keuken met riante leefruimte van 50 m² (met terras) die een mooi zicht geeft over het recent vernieuwde plein. berging voor was- en droogmachine, toilet met handenwasser, 2 volwaardige slaapkamers waarvan één werd uitgerust met een aparte badkamer (badkamermeubel met 2 wastafels, inloopdouche en toilet), de andere slaapkamer beschikt over een doucheruimte met badkamermeubel. De slaapkamers geven beide uit op het terras achteraan. Inclusief fietsenberging en afgesloten kelderruimte op -1.

Het appartement werd ingericht met high-end keuken met composietwerkblad en voorzien van vaatwasser, kookplaat, koelkast, microgolf en oven. Inbouwspots, rolluiken (slaapkamers), … aanwezig. Klein gebouw met rustige bewoning.

Wordt dit uw nieuwe (tweede) thuis?

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
102 m²

Terrain

Plot size
116 m²
Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
2
Type of kitchens
Finished kitchen; Fully finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
68
EPC label
A
Unique code EPC
20210521-0002418445-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
Location
Lippenslaan 179 2.1, 8300 Knokke
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan