Appartement te koop in Knokke-Heist met 3 slaapkamers

€ 1.750.000
Bereken je maandlast
140
3
3
Omschrijving

Dit appartement op de eerste verdieping, met een totale oppervlakte van 140 m², bevindt vlakbij de zeedijk en rechtenover de kerk in de Dumortierlaan te Knokke

Dit appartement op de eerste verdieping, met een totale oppervlakte van 140 m², bevindt vlakbij de zeedijk en rechtenover de kerk in de Dumortierlaan te Knokke..

Kom binnen en kom tot rust.
Dit appartement weerspiegelt een architecturaal lijnenspel in een overvloed aan natuurlijk licht. De gezellige leefruimte omvat een heerlijke zithoek met een afzonderlijke eethoek. De stijlvol afgewerkte tunnelhaard zorgt hier voor de verbinding met de ruime open keuken. Daar waar de lichtrijke leefruimtes een loftgevoel oproepen, bieden de slaapvertrekken een serene cocon voor ultieme rust. Via een sas zijn de drie slaapkamers met elkaar verbonden, waardoor privacy gewaarborgd wordt. Elke slaapkamer heeft een ensuite badkamer, luxueus afgewerkt en perfect voor een moment van ontspanning. De warme, natuurlijke materialen maken het geheel af met een rustgevend zen-gevoel.

Bij de productie van het maatwerkmeubilair bleef geen enkel detail onbesproken. Een uitgepuurde keuze betreffende de verlichting, raamdecoratie en designmeubelen geeft dit project een serene, klassevolle uitstraling. Deze luxueuze ambiance wordt versterkt door het visgraatpatroon van de eikenhouten parketvloeren en het gebruik van travertin natuursteen.

Waar esthetiek en kwaliteit de nodige aandacht genoten, werd elke ruimte ook functioneel optimaal benut. Zo is voldoende opbergruimte gecreëerd en is de subtiel ingewerkte wasplaats toegankelijk via een aparte ingang.

Financieel

Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Flat
Bewoonbare oppervlakte
140 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3
Toilet
Ja

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting elektriciteit
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
111
Unieke code EPC
7.410.541

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Van Bunnenlaan 31, 8300 Knokke-Heist
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast