Appartement te koop in Knokke-Heist met 3 slaapkamers

€ 1.750.000
Bereken je maandlast
BEPCB
140
3
3
Omschrijving

Luxueus ingericht appart, gelegen tegenover de H.Hartkerk..

Dit appartement op de eerste verdieping, met een oppervlakte van 140 m², ligt dichtbij de duinen en tegenover de Heilig-Hartkerk. Het biedt luxe en licht, ideaal voor wie van de zee houdt.

De gezellige leefruimte heeft een zithoek, een aparte eethoek, en een stijlvolle tunnelhaard die de ruimte verbindt met de ruime open keuken. De lichte leefruimtes geven een loftgevoel, terwijl de slaapvertrekken een serene rust bieden. De drie slaapkamers, verbonden via een gang, bieden privacy en hebben elk een luxueuze ensuite badkamer. Warme, natuurlijke materialen zorgen voor een rustgevend gevoel.

Het maatwerkmeubilair is zorgvuldig geselecteerd. De verlichting, raamdecoratie en designmeubelen geven het appartement een serene en elegante uitstraling. De eikenhouten parketvloeren in visgraatpatroon en het gebruik van travertin natuursteen versterken de luxe ambiance.

Elke ruimte is functioneel optimaal benut, met voldoende opbergruimte en een subtiel ingewerkte wasplaats die via een aparte ingang toegankelijk is.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
140 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
14 m²; 12 m²; 12 m²
Aantal badkamers
3

Comfort

Lift
Ja
Zwembad
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
111
EPC-label
B
Unieke code EPC
2.593.854
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast