Appartement te koop in Brugge met 2 slaapkamers

EPC-label AEPCA
80
2
1
Omschrijving

Luxueus afgewerkt appartement met 2 slaapkamers en terras

Dit luxueus afgewerkt appartement is gelegen op de tweede verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 80 m². Aankoop onder registratierechten, geen btw.

Het pand gelegen langs de Leopold I-laan 137 werd duurzaam gerenoveerd en omgevormd tot residentie Isabella. Dit hedendaags woonproject omvat vier luxueus afgewerkte 2 slaapkamer appartementen en een prachtig penthouse. De wooneenheden hebben een energiezuinig karakter o.a. door het gebruik van de nieuwste technieken zoals een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. Alle appartementen zijn volledig geschilderd en perfect afgewerkt met maatkasten en ledverlichting. Daarenboven is elke ruimte voorzien van domotica. De residentie beschikt over een lift en een garage kan apart bijgekocht worden. Aan alles werd gedacht om het comfort in residentie Isabella te optimaliseren!

De indeling is als volgt: inkom-/nachthal, lichtrijke open leefruimte met volledig ingerichte keuken (kookplaat, dampkap, koelkast, oven, spoelbak, vaatwasser), technische berging, badkamer (douche, dubbel wastafelmeubel), afzonderlijk toilet, 2 slaapkamers met aanpalend terras en waarvan één voorzien van maatkasten.

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Flat
Bewoonbare oppervlakte
80 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Comfort

Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Aansluiting elektriciteit
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
64
EPC-label
A
Unieke code EPC
25.799.922

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Leopold I-Laan 137, 8000 Brugge
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast