Apartment for sale in Bruges with 2 bedrooms

EPC label AEPCA
80
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit luxueus afgewerkt appartement is gelegen op de tweede verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 80 m². Aankoop onder registratierechten, geen btw.

Het pand gelegen langs de Leopold I-laan 137 werd duurzaam gerenoveerd en omgevormd tot residentie Isabella. Dit hedendaags woonproject omvat vier luxueus afgewerkte 2 slaapkamer appartementen en een prachtig penthouse. De wooneenheden hebben een energiezuinig karakter o.a. door het gebruik van de nieuwste technieken zoals een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. Alle appartementen zijn volledig geschilderd en perfect afgewerkt met maatkasten en ledverlichting. Daarenboven is elke ruimte voorzien van domotica. De residentie beschikt over een lift en een garage kan apart bijgekocht worden. Aan alles werd gedacht om het comfort in residentie Isabella te optimaliseren!

De indeling is als volgt: inkom-/nachthal, lichtrijke open leefruimte met volledig ingerichte keuken (kookplaat, dampkap, koelkast, oven, spoelbak, vaatwasser), technische berging, badkamer (douche, dubbel wastafelmeubel), afzonderlijk toilet, 2 slaapkamers met aanpalend terras en waarvan één voorzien van maatkasten.

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Flat
Surface
80 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Kitchen
Yes

Comfort

Parlophone
Yes
Lift
Yes
Electricity connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
64
EPC label
A
Unique code EPC
25.799.922

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Leopold I-Laan 137, 8000 Bruges
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan