Grond te koop in Maasmechelen

698
Omschrijving

Gelegen aan de Eisderbosstraat in Maasmechelen, strekt zich dit perceel grond uit over een oppervlakte van 6a 98ca. Deze unieke locatie biedt een veelbelovende mogelijkheid voor investeerders die dromen van een investeringsproject.

 

Met bijna 700 vierkante meter aan mogelijkheden, heeft dit perceel de potentie om een aantrekkelijk investeringsproject te huisvesten, mits de verwerving van aangrenzende percelen. De aankoop van de aangrenzende percelen kan de grondslag leggen voor een uitgebreider project dat zowel de lokale gemeenschap als investeerders ten goede komt. De strategische ligging in Maasmechelen, te midden van de Eisderbosstraat, creëert een ideale setting die de aandacht trekt van potentiële investeerders.

 

De aantrekkingskracht van dit perceel wordt versterkt door de nabijheid van voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden alsook de op- en afrit van de autosnelweg. Of het nu gaat om de realisatie van residentiële woningen/appartementen, commerciële ruimtes of een combinatie van beide, de mogelijkheden zijn divers en veelbelovend.


STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE: 

Stedenbouwkundige vergunning: NEEN
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: NEEN
Dagvaarding: NEEN
Voorkooprecht: NEEN
Onroerend erfgoed: NEEN
Overstromingsgevoeligheid:
P-score: D
G-score: Onbekend 

 

Interesse? Of wenst u meer informatie? Contacteer ons dan op het nummer 089/206111, stuur een mailtje naar office@immofusion.be of spring binnen op ons kantoor!

Gebouw

Type pand
Grond
Subtype
Grond

Terrein

Perceeloppervlakte
698 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Locatie
Eisderbosstraat, 3630 Maasmechelen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast