698
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Gelegen aan de Eisderbosstraat in Maasmechelen, strekt zich dit perceel grond uit over een oppervlakte van 6a 98ca. Deze unieke locatie biedt een veelbelovende mogelijkheid voor investeerders die dromen van een investeringsproject.

 

Met bijna 700 vierkante meter aan mogelijkheden, heeft dit perceel de potentie om een aantrekkelijk investeringsproject te huisvesten, mits de verwerving van aangrenzende percelen. De aankoop van de aangrenzende percelen kan de grondslag leggen voor een uitgebreider project dat zowel de lokale gemeenschap als investeerders ten goede komt. De strategische ligging in Maasmechelen, te midden van de Eisderbosstraat, creëert een ideale setting die de aandacht trekt van potentiële investeerders.

 

De aantrekkingskracht van dit perceel wordt versterkt door de nabijheid van voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden alsook de op- en afrit van de autosnelweg. Of het nu gaat om de realisatie van residentiële woningen/appartementen, commerciële ruimtes of een combinatie van beide, de mogelijkheden zijn divers en veelbelovend.


STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE: 

Stedenbouwkundige vergunning: NEEN
Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
Verkavelingsvergunning: NEEN
Dagvaarding: NEEN
Voorkooprecht: NEEN
Onroerend erfgoed: NEEN
Overstromingsgevoeligheid:
P-score: D
G-score: Onbekend 

 

Interesse? Of wenst u meer informatie? Contacteer ons dan op het nummer 089/206111, stuur een mailtje naar office@immofusion.be of spring binnen op ons kantoor!

Building

Type of property
Plot
Subtype
Plot

Terrain

Plot size
698 m²
Most recent urban destination
Residential area

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Urban planning

Summons
No
Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
Location
Eisderbosstraat, 3630 Maasmechelen
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan