Appartement te koop in Hasselt met 3 slaapkamers

€ 1.250.000
Bereken je maandlast
EPC-label AEPCA
200
3
2
Omschrijving

Luxe 3 slaapkamer-appartement van +-200m2 met een terras van 30m2 op TOP-locatie Quartier Blue te Hasselt.

Exclusief, ideaal gelegen appartement aan Quartier Blue te Hasselt met een luxueuze woonbeleving van +-200m², prachtig terras van 30m2 met kanaalzicht. Extra ruime, diepe gesloten garage, extra autostaanplaats en dubbel kelderberging zitten inclusief de vraagprijs vervat.

Gelegen in residentie Zuidzicht met een prachtig zicht over de kanaalkom.

Het exclusief ingerichte luxe appartement ligt op de 1ste verdieping. Hier komen we uit de lift dadelijk in de privatieve hal met een volledig op maat gemaakte kastenwand. Deze kast is voorzien van alle ruimte en comfort voor het wegbergen van schoenen, jassen en allerhande spullen. Deze separate en privatieve hal heeft een extra veiligheids- toegangsdeur naar het ruime luxe appartement. Eens uit de lift met toegangscontrole is er geen contact met andere buren. We betreden de open leefruimte van 78m2 die is voorzien van een grote zit - eetruimte, een open en compleet uitgeruste keuken. Vanuit deze zone hebben we door de bijna volledige glazen achtergevel met schuifdeuren toegang tot het terras met zicht op de kanaalkom. Het ideaal georiënteerd terras heeft een grote oppervlakte van 30m2 waar men makkelijk een grote eettafel met stoelen en een lounge kan plaatsen. De woon-leefruimte hebben meer dan voldoende muren voor de kunstliefhebbers onder ons. In de leefruimte is er zowel toegang naar het mastergedeelte als naar de andere nachthal. Het master gedeelte is helemaal separaat van het andere deel. Hier is een aparte en mooi afgewerkte badkamer met inloopdouche, dubbele wastafels en toilet voorzien. Tussen de prachtige slaapkamer en de ruime badkamer is er een compleet op maat gemaakte dressing voorzien. De grote slaapkamer heeft ook nog een extra maatmeubels om alles comfortabel op te bergen. Het maatwerk is volledig voorzien van de nodige details en doordachte opbergmogelijkheden. De prachtige verouderde samengestelde parket van Imperia loopt door vanuit het leefgedeelte tot in deze zone. In de andere vleugel vinden we een nachthal met een extra vestiaire, een ruime wasplaats met technische berging, een compleet uitgeruste badkamer, een gastentoilet, 2 ruime multifunctionele en ruime slaapkamers terug. Momenteel zijn deze in gebruik als gastenkamer/ bureau en een hobbykamer. Ook zijn deze maximaal voorzien van maatwerk en dezelfde verouderde parketvloer. De indeling van dit schitterende appartement geeft een gevoel van in een ruime en praktische luxe villa te vertoeven. Ideaal voor kandidaten op zoek naar ruimte, luxe, ontelbare opbergmogelijkheden en een vlot te onderhouden pand.

Doorheen het appartement zijn de allerbeste, luxe materialen gebruikt die perfect afgestemd zijn op elkaar waardoor er een mooi esthetisch geheel is ontstaan.

De kelderberging heeft extra opbergruimte en de mogelijkheid tot het plaatsen van een diepvriezer/ wijnkoeling en dergelijke.
De grote garage is ook deels voorzien van opbergmogelijkheden.

Buitengewone kenmerken:
- Exclusief gebruik van deze verdieping
- Directe toegang vanuit lift
- Afgewerkt met de allerbeste- luxe materialen
- Appartement volledig voorzien van maatwerk
- Maximaal comfort en ruimtelijkheid
- Woonbeleving op 165m2
- Prachtig ruim terras van 30m2 met frontaal kanaalzicht
- Vloerverwarming
- Ventilatiesysteem
- Grote en diepe afgesloten garage inclusief
- Inclusief autostaanplaats
- Inclusief dubbele ruime kelderberging

Zeer goed EPC A 68 kWh/m²

Financieel

Kadastraal inkomen
1.857 €
Kadastrale info
71327 Hasselt 7AFD Sectie G
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Flat
Bewoonbare oppervlakte
200 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Gebied bestemd voor ander grondgebruik

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Keuken
Ja

Comfort

Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Aansluiting elektriciteit
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
69
EPC-label
A
Unieke code EPC
71022-G2012/00330/AC/NP/EP16787/A001/D01/SD039

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee

Media & downloads

Video
https://my.treedis.com/tour/e6bbc910
Locatie
Scheepvaartlaan 52, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast