Commercieel te koop in Hasselt

€ 470.000
EPC-label DEPCD
316
370
Omschrijving

Luikersteenweg - Hasselt

LUIKERSTEENWEG - HASSELT

Handelspand met woonst. Deze gesloten bebouwing met een mooie gevelbreedte, ideaal geschikt als handelspand met woonst, is gelegen net buiten de kleine ring van Hasselt. (Meer  foto’s en info via www.immoland.info) 

- Door de  6 slaapkamers en nog een verder in te richten zolder, zijn er meer dan mogelijkheden om wonen en werken te combineren en dit op 900 meter van de Grote Markt, net buiten de kleine ring, schuin tegenover de Delhaize.
- Op het gelijkvloers is er aan de ene zijde een grote woon(-eetkamer), met aansluitend de keuken met veel lichtinval en nog een vrije ruimte, ideaal geschikt als eetplaats, hobbyruimte of bureel.
- Aan de andere zijde van de inkomhal is er naast de kleine kamer (ideaal geschikt als wachtkamer) een grote kamer met zicht op de tuin, die altijd dienst gedaan heeft als werkplaats.
- Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een badkamer en een bijkomende kamer zonder ramen, ideaal om een dressing-room in te richten.
- Op de 2de verdieping zijn er reeds 2 slaapkamers en is er de mogelijkheid om nog 2 slaapkamers te creëren.
- De meeste ramen zijn reeds voorzien van HR+ glas.
- Achter de woning is een mooie ruime ingesloten stadstuin van 220m²gelegen, ook te bereiken via de Oude Luikerbaan en met mogelijkheid tot parkeren.
- De te renoveren constructie in de tuin met een klein 30m² aan oppervlakte, is ideaal geschikt om een tuinkamer te creëren.
- Het golfplaten dak van de werkplaats/tuinhuis, achter in de tuin, is het enige asbest die aanwezig is.
- Mits aanvraag van een gratis digitale parkeerkaart voor bezoekers, kan men vrij parkeren op de Luikersteenweg en de Oude Luikerbaan.
- Interesse in deze woning? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak.

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Gebouw voor gemengd gebruik
Bewoonbare oppervlakte
316 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
370 m²

Indeling

Type keuken
Afgewerkte keuken
Aantal toiletten
2

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
397
EPC-label
D
Unieke code EPC
20230924-0002997240-RES-1
Locatie
Luikersteenweg 118, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden