Commercieel te koop in Hasselt met 1 slaapkamer

€ 495.000
EPC-label BEPCB
171
69
1
1
Omschrijving

handelspand met woonst

In het hart van Hasselt biedt MCA-Vastgoed een unieke kans aan om uw eigen zaak te starten, zonder gedoe met huurcontracten. Dit commerciële pand met werkruimte en pied-à-terre is beschikbaar voor verkoop!

Kenmerken van dit pand zijn onder andere: Centrale ligging: Gelegen in het levendige centrum, dichtbij alle voorzieningen. Combinatie van wonen en werken: Optimaal evenwicht tussen werk en privé. Geschikt voor diverse bedrijfstypes: Van boetiek tot kantoor, de mogelijkheden zijn divers. Voordelig kopen in plaats van huren: Investeer in uw toekomst met duurzame kostenbesparingen.

Dit pand kan ook dienen als horecagelegenheid na verkrijgen van de vereiste bestemmingswijziging. Meer informatie verkrijgbaar bij ons vastgoedkantoor.

Beschrijving: Dit veelzijdige pand biedt een uitstekende, multifunctionele handelsruimte en een pied-à-terre. Voor lange werkdagen biedt de tweede verdieping alle comfort voor overnachtingen. Een ideale investering voor ondernemers die streven naar efficiëntie en gemak.

Voordelen: Volledig eigenaarschap: Totale controle over uw vastgoedinvestering. Stijlvol ontwerp: Modern en tijdloos. Direct beschikbaar voor gebruik.

Interesse? Neem contact met ons op voor een bezichtiging! Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken, ook buiten kantooruren bereikbaar. MCA-Vastgoed, Kapelstraat 21 te Hasselt. Telefoonnummer: 0485 34 56 71.

Financieel

Kadastraal inkomen
2.283 €
Kadastrale info
0332/00B000

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Handelszaak
Bewoonbare oppervlakte
171 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
69 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Breedte straatkant
5,67 m

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte slaapkamer
9,9 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

EPC-label
B
Unieke code EPC
20231005-0003007079-KNR-1
Type verwarming
Gas

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Locatie
Fruitmarkt 30, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden