Commercieel te koop in Hasselt

€ 577.650
543
43.000
Omschrijving

C-SITE Nieuwbouw KMO unit 17 - 543 m² - a/d voormalige Coca-Cola site

Nieuwbouw KMO/bedrijfsunit 17 - groot 543 m² en 6 parkeerplaatsen - gelegen aan de C-site, de voormalige distributievestiging van Coca-Cola, is na de bedrijvenparken Ekkelgaarden & Heros de derde (her)ontwikkeling van Futurn op Hasselts grondgebied. De indrukwekkende site van 43.000 m² is gelegen in bedrijvenzone Quartier Canal en bevindt zich tussen de Hasseltse Ring en het Albertkanaal, aan het kruispunt van de Sasstraat met de Trichterheideweg. De site is zowel toegankelijk via de Trichterheideweg als via de Scheepsvaartkaai. C-site zal herontwikkeld worden tot een nieuw, future-proof bedrijven-park en mikt op een innovatieve mix van duurzame industriële gebouwen, kantoren, showrooms en projecten op maat. Futurn wil met deze ontwikkeling een betaalbaar aanbod aan bedrijfsruimte creëren en zo lokale bedrijven de kans bieden zich verder te ontwikkelen in eigen stad.

Deze KMO-units zijn ideaal als opslagplaats, atelier of productieruimte al dan niet in combinatie met showroom/kantoor. Extra ramen in de gevel zijn mogelijk. Meerdere bedrijfsunits samenvoegen is mogelijk. Al deze units zijn voorzien van een vrije hoogte van 6 meter, lichtstraat, gepolierde betonvloer met een vloerbelasting van 1 ton/m², elektrische geïsoleerde sectionaalpoort, loopdeur, parking voor de deur. Bijkomende troeven zijn de vlotte bereikbaar, conform de nieuwe EPB regelgeving.

Meer info: bel Danny op 0471/10.00.69 of 011/22.19.17 - danny@limburgsvastgoed.be - Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan naar onze website www.limburgsvastgoed.be voor het TOTAALAANBOD, een uitgebreide beschrijving en foto's.

Financieel

Beschikbaarheid
Bij oplevering

Gebouw

Type pand
Industrieel
Subtype
Opslagplaats zonder kantoor
Bewoonbare oppervlakte
543 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
43.000 m²
Meest recente bestemming terrein
Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor KMO's

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Comfort

Aansluiting elektriciteit
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
SASSTRAAT 2, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden